Kolín – Mor. Budějovice 6:3 (kon.) | Chotěboř – Nymburk 3:6 (kon.) | Klášterec nO – Řisuty 6:3 (kon.)
Žďár n/S – Pelhřimov 6:2 (kon.)
konec
SKLH Žďár nad Sázavou
6:2 (1:0, 2:1, 3:1)
HC Lední Medvědi Pelhřimov
Neděle 24.02.2013, 17:30 • Bouchalky • 2. liga skupina Střed (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:23
    Spartak Pelhřimov právě vstřelil branku!
    Kořínek vyslal TOMÁŠE PLACHÉHO do brejku za obranu, ten kličkou zasouvá podél pravé tyče za Slámův beton. Asistence: Jakub Kořínek.
     
    46:50
    Žďár právě vstřelil branku!
    Kaňka nahrál od zadního mantinelu na mezikruží volnému LIBORU STŘECHOVI, který nadvakrát zpracoval nezbedný puk a přesnou střelou k levé tyči přes hráče prostřeluje Čekala. Asistence: Michal Kaňka.
     
    45:00
    Žďár právě vstřelil branku!
    Rychle sehraná přesilová hra domácích. Plachý vybojoval kotouč a předložil jej na levou stranu do kruhu, kde z první pálil ONDŘEJ JEŽEK, který prostřeli vše včetně hostujícího brankáře. Asistence: Jiří Plachý.
     
    40:20
    Plameny právě vstřelil branku!
    Tak to je úvod Plamenů do třetí třetiny! Plachý vyslal parádním pasem dopředu ONDŘEJE JEŽKA, který v samostatném úniku překonává Čekala mezi betony. Asistence: Jiří Plachý, Michal Kaňka.
     
    39:34
    Plameny právě vstřelily branku!
    Kunstmüller našel přihrávkou JIŘÍHO MANA na středu, který propálil Čekala k bližší tyči, a dává Spartaku gól do šatny. Asistence: Luboš Kunstmüller.
     
    37:02
    Plameny právě vstřelily branku!
    Parádní souhra domácích, kteří vybojovali nahozený kotouč. Man jej předložil na zadní tyč a TOMÁŠ SMEJKAL měl již jednoduchou pozici před bezmocným Čekalem. Asistence: Dan Kotlík, Jiří Man.
     
    29:27
    Spartak Pelhřimov právě vstřelil branku!
    Tomáš Plachý našel přihrávkou na levém kruhu JAKUBA KOŘÍNKA, který vymetl levou šibenici brány Plamenů. Sláma nestačil včas reagovat. Asistence: Tomáš Plachý, Martin Tecl.
     
    08:48
    Plameny právě vstřelily branku!
    Domácí využívají úvodní tlak, když z pravého kruhu střílel Man a vyražený pokus Čekalem dorazil za jeho záda DAVID VÍTEK, který posílá téměř po devíti minutách svůj tým do vedení. Asistence: Jiří Man.

    Lukáš Maša

    Jaroslav Keř

    Branky a nahrávky: 9. Vítek (Man), 38. Smejkal (Kotlík, Man), 40. Man (Kunstmüller), 41. Ježek (Plachý, Kaňka), 45. Ježek (Plachý), 47. Střecha (Kaňka) - 30. Kořínek (Plachý T., Tecl), 60. Plachý T. (Kořínek)


    SKLH Žďár nad Sázavou: Sláma (Opršal) - Staněk, Střecha, Beneš, Pleva, Smejkal, Jan, Šír - Ježek, Kaňka, Plachý (C) - Kunstmüller, Hron, Dítě - Vítek, Kotlík, Man - Kočan.
    HC Lední Medvědi Pelhřimov: Čekal (Jíra) - Adam, Beneš, Jelínek, Veselý, Kasalý, Kořínek, Suk, Posmyk, Tobola - Tecl (C), Plachý, Hrbatý, Kubát, Bezděk, Votápek, Svoboda.

    Rozhodčí: Talpa - Kotlík, Zídek
    bahis siteleri