Chodov – Tatran 4:7 (kon.) | Liberec – Future 1:7 (kon.)
konec
FAT PIPE Florbal Chodov
4:7 (0:3, 1:2, 3:2)
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
Neděle 24.02.2013, 14:00Livesport Superliga
Předzápasové kurzy
     
    59:05
    Střešovice právě vstřelily branku!

    Risk se domácím nevyplatil. Tatran rychle získal míček, konkrétně Natov a předložil jej před prázdnou branku ONDŘEJI RIEBAUEROVI, jenž zřejmě definitivně rozhoduje o třech bodech pro Střešovice.
     
    52:59
    Chodov právě vstřelil branku!

    Napodruhé už MARTIN ZOZULÁK svoji šanci proměňuje a prudkou střelou od mantinelu překonává Kafku. Chodov prohrává znovu jen o dvě branky. Asistoval Mikeš.
     
    46:46
    Střešovice právě vstřelily branku!

    Dobře sehraná přesilovka vrací hostům bezpečné vedení. Deutsch přihrál MARTINU RICHTEROVI, jenž z dálky prostřelil vše, co stálo míčku v cestě do sítě.
     
    44:32
    Chodov právě vstřelil branku!

    Že by se ještě schylovalo k dramatu? Na rozdíl dvou branek snižuje PETR PRAŽÁK, kterému přihrával znovu Wahlgren.
     
    43:25
    Chodov právě vstřelil branku!

    Akce Chodova začala až u vlastní branky, kam se pro míček vracel David Podhráský. Během mžiku se hra přenesla až ke Kafkovi, kde Jendrišák přiťuknul míček MAXI WAHLGRENOVI, který snižuje.
     
    38:02
    Střešovice právě vstřelily branku!

    Tatran Střešovice rychle odpovídá na snížení Chodova a znovu odskakuje na rozdíl čtyř branek! Pátý gól střílí JOHAN VON DER PAHLEN po příhře Hlavičky.
     
    14:49
    Chodov právě vstřelil branku!

    Chodov snižuje! Akce začala u Kotlase, který přihrál napříč polovinou Tatranu na Wahlgrena. Ten si míč zpracoval a našel ještě na brankovišti postaveného Pražáka, pro něhož už nebyl problém trefit prázdnou branku.
     
    32:23
    Střešovice právě vstřelily branku!

    Tatran naopak své šance proměňuje velmi efektivně! Čtvrtou branku přidává a vedení svého celku pojišťuje JIŘÍ KOLÍSKO po přihrávce Klimeše.
     
    12:44
    Střešovice právě vstřelily branku!

    Další gól v chodovské síti! Tentokrát se o něj postaral MILAN FRIDRICH, jenž zužitkoval křižnou přihrávku od Ondruška a střelou z první zavěsil. Střešovice zatím v dnešním utkání vládnou.
     
    05:45
    Střešovice právě vstřelily branku!

    Tatran vede už o dva góly! Přesně půl minuty po Vávrovi se prosazuje TOM ONDRUŠEK, kterému přihrával Marek Deutsch.
     
    05:15
    Střešovice právě vstřelily branku!

    Nedáš-dostaneš opět platí! Z rychlého protiútoku zakončil MAREK VÁVRA po asistenci Richtera!

    Michal Šíma


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 15. Pražák (Wahlgren), 44. Wahlgren (Jendrišák), 45. Pražák (Wahlgren), 53. Zozulák (Mikeš) - 6. Vávra Marek (Richter), 6. Ondrušek (Deutsch), 13. Fridrich (Ondrušek), 33. Kolísko Jiří (Klimeš), 39. Von der Pahlen (Hlavička), 47. Richter (Deutsch), 60. Ruebauer (Natov)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Barák (Binder) - Pražan, Podhráský, Jendrišák, Wahlgren, Zozulák, Fiala, Klápa, Procházka, Pražák, Flousek, Christiansson, Sýkora, Mikeš, Schubert, Dóža, Běhavý, Kotlas, Bouša
    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Kafka (Zich) - Vávra M., Fořt, Hartman, Klimeš, Kolísko Jan, Von der Pahlen, Riebauer, Richter, Vávra T., Hlavička, Ondrušek, Deutsch, Fridrich, Slavík, Kolísko Jiří, Natov

    Rozhodčí: Gavlas - Mikula
    bahis siteleri