Vsetín – Havlíčkův Brod 0:0 (kon.) | Olomouc – HC Litvínov 1:3 (kon.) | Liberec – HC Plzeň 1:4 (kon.)
Hr. Králové – Sparta 1:2 (kon.) | Zlín – Mladá Boleslav 5:1 (kon.) | Vítkovice – Písek 4:1 (kon.)
Pardubice – Slavia 1:3 (kon.) | Přerov – Letňany 0:6 (kon.) | Havířov – HC Kladno 6:2 (kon.)
Jihlava – K. Vary 4:3 (po s.n.) | Kometa Brno – Chomutov 6:0 (kon.) | Třinec – Motor ČB 7:8 (po pr.)
konec
Bílí Tygři Liberec
1:4 (0:1, 1:0, 0:3)
HC Plzeň 1929
Pátek 01.03.2013, 16:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    54:32
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to je neskutečné. Kdo jiný než MIROSLAV INDRÁK se mohl utrhnout do úniku, který je zakončen přesnou střelou mezi nohy libereckého brankáře. A kdo jiný ho do něj mohl vyslat než Michel. Pod Ještědem je zřejmě hotovo. Asistence: David Michel a Tomáš Andrlík.
     
    52:15
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Máme tu hattrick! Michel za brankou Stezku sebral kotouč a všiml si dobře najetého MIROSLAVA INDRÁKA, kterému ho poslal. Ten znovu zacílil mezi betony a ani tentokrát se nemýlil, čímž dovršil hattrick. Asistence: David Michel.
     
    43:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Svou převahu Západočeši zúročují. Gólově se prosazuje stejná formace jako v prvním případě. Kristl si všiml zapomenutého MIROSLAVA INDRÁKA, kterému adresoval přihrávku na hranu brankoviště. Indrák zamíchal kotoučem a poslal ho Stezkovi mezi betony. Asistence: Richard Kristl a David Michel.
     
    31:42
    Liberec právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno. Plzeňskou opatrnost ke střelbě trestá navrátilec na led MAREK ZACHAR. Ten ve střední třetině sklepl Královo vyhození na hůl Heřmánka, se kterým uháněl na jediného zadáka. Heřmánek mu pak kotouč vrátil a Zachar zamířil přesně mezi betony. Asistence: Jan Heřmánek a Zdeněk Král.
     
    04:32
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Ta ale přišla a je okamžitě využita. Kristl vybojoval u hrazení kotouč posunul ho na hůl MIROSLAVA INDRÁKA, který se vytočil z rohu kluziště a dlouhou kličkou překonal Stezku. Asistence: Richard Kristl a David Michel.

    Martin Zíta

    Branky a nahrávky: 32. Zachar (Heřmánek, Král) - 5. Indrák (Kristl, Michel), 44. Indrák (Kristl, Michel), 53. Indrák (Michel), 55. Indrák (Michel, Andrlík)


    Bílí Tygři Liberec: Stezka (Hosnedl) - Šťáva, M. Šír, Klinger, Beránek, Havlín, Kupčík, Zedek, Divila - Babec, Kalfiřt, Hrníčko, Belovič, F. Chlapík, Král, Gecko, Kratochvíl, Škoda, Ordoš, Zachar, Heřmánek.
    HC Plzeň 1929: Pacl (Kuneš) - Polívka, Andrlík, Hůlka, Lobo, Walter, Prokop, Holý - Švarc, Vlček, Kristl, Opava, Michel, Uhlík, Krliš, Indrák, Jakubec, Kepka, Sladký, Přikryl.

    Rozhodčí: Třasák - Bosák, Svoboda.
    bahis siteleri