Chelsea – West Brom 1:0 (kon.) | Everton – Reading 3:1 (kon.) | Manchester Utd. – Norwich 4:0 (kon.)
Southampton – Queens Park 1:2 (kon.) | Stoke – West Ham 0:1 (kon.) | Sunderland – Fulham 2:2 (kon.)
Swansea – Newcastle 1:0 (kon.) | Wigan – Liverpool 0:4 (kon.)
konec
Wigan Athletic
0:4 (0:3)
Liverpool FC
Sobota 02.03.2013, 18:30 • DW Stadium, Wigan • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    49
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Skvělou práci na hřišti odvedl Johnson, jenž na pravém křídle obehrál hned několik bránících protihráčů a udržel míč na svých kopačkách. Následně se rozhlédl a všiml si rozběhnutého LUISE SUAREZE, kterému okamžitě adresoval přihrávku. LUIS SUAREZ si míč připravil na pravačku a přesnou trefou překonal domácího brankáře.
     
    34
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Volný přímý kop si vzal na starost LUIS SUAREZ, jenž ze své kopačky vyslal jedovatou střelu, která se od pravé tyče odrazila přesně do brány. Balon nejspíš ve vzduchu hlavou tečoval Maloney, ale gól se připsal Suarezovi.
     
    18
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Coutinho si připisuje dnešní druhou asistenci. Tentokrát se prezentoval výbornou přihrávkou přesně do nohy, kterou obdržel LUIS SUAREZ, jenž si připravil balon na pravačku a přesnou trefou k tyči zvedl ze sedaček fanoušky Liverpoolu, kteří se tak mohli radovat ze druhé vstřelené branky.
     
    2
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Hosté z první šance vstřelili gól, o který se zasloužil STEWART DOWNING. Z levé strany načechral balon do malého vápna Coutinho, kde hlavičkující DOWNING nedal domácímu brankáři šanci.

    Lucie Rapantová

    Branky: 2. Downing, 18. Suarez, 34. Suarez, 49. Suarez

    Karty:   35. Caldwell (WIG), 59. McArthur (WIG) - 44. Allen (LIV), 45+2. Lucas (LIV)


    Wigan Athletic: Al Habsi ─ Scharner, Caldwell (52. Espinoza), Figueroa ─ Boyce, McCarthy, McArthur, Beausejour (61. McManaman) ─ Kone, Di Santo (52. Alcaraz), Maloney.
    Liverpool FC: Reina ─ Johnson, Carragher, Agger, Enrique ─ Gerrard, Lucas, Allen ─ Downing, Suarez, Coutinho (71. Henderson).

    Rozhodčí: Atkinson ─ Kirkup, Beswick
    bahis siteleri