Liberec – Kometa Brno 5:1 (kon.) | HC Plzeň – Olomouc 2:7 (kon.) | Vítkovice – Třinec 7:1 (kon.)
Chomutov – HC Litvínov 4:2 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
5:1 (1:1, 2:0, 2:0)
HC Kometa Brno
Pondělí 04.03.2013, 15:00 • Svijanská aréna, Liberec • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    54:01
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři pečetí skóre! Rozhodčí ponechal výhodu po faulu jednoho z hostů, a Liberečtí ji využívají. JOSEF ZUZANÍK po zmatku před brankou dokázal vykličkovat do volného prostoru a puk vsítil nad hůl Klimeše. Asistence: Matěj Psota.
     
    45:18
    Liberec právě vstřelil branku!
    Již tříbrankový náskok si vytváří domácí Tygři. Pavle Zacha o puk přišel v mezikruží, ale dostal se k němu MATĚJ PSOTA, který blafákem kotouš dokázal vsítit. Asistence: Pavel Zacha, Dominik Vlk.
     
    28:57
    Liberec právě vstřelil branku!
    A Liberečtí využívají přesilovku! PAVEL ZACHA se dostal k puku v útočném pásmu a zavěsil do Klimešovy branky. Bez asistence.
     
    20:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Následuje rychlý protiútok domácích! Klimeš se ani nestačil rozkoukat a už mohl lovit puk ze své branky. Dominik Hrníčko nechal puk VOJTĚCHU HAVLASOVI, který nekompromisní tvrdou střelou poslal Tygry do vedení. Asistence: Domink Hrníčko, Ladislav Bittner.
     
    10:42
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jako by se Tygrům lépe hrálo pět na pět. Matěj Psota zkoušel z pravého kruhu vypálit, Klimeš puk vyrazil před sebe. Tam čekal MAREK LANGHAMMER, jenž dokázal propálit tři bránící hráče Komety. Asistence: Matěj Psota, Adam Jandejsek.
     
    02:18
    Kometa právě vstřelila branku!
    Dvojitá přesilovka je využita. Poté co se Wasserbauer netrefil do branky se puk přesunul mezi kruhy, kde Petr Mrázek nahrál na SILVESTERA KUSKA. Ten už dostal kotouč do branky. Asistence: Petr Mrázek, Jan Wasserbauer.

    Tomáš Dolejš

    Branky a nahrávky: 11. Langhammer (Psota, Jandejsek), 21. Havlas (Hrníčko, Bittner), 29. Zacha, 46. Psota (Zacha, Vlk), 55. Zuzaník (Psota) - 3. Kusko (P. Mrázek, Wasserbauer)


    Bílí Tygři Liberec: Jelínek (Sobotka) - Havlín, Jandejsek, J. Mrázek, Turek, Zuzaník, Říha, Pilař - Langhammer, Hrníčko, Maďar, A. Chlapík, Psota, Vlk, Žďárský, Havlas, Zacha, Klíma, Bittner
    HC Kometa Brno: Klimeš (Oujezdský) - Šidák, Mytiska, Peslar, Sedlák, Vojáček, Vágner, Krejčiřík, Dittrich - Jenyš, Pospíšil, Kozel, Račanský, P. Mrázek, Papp, Lašák, Kusko, Boček, Wasserbauer, Buhaj, Janoušek

    Rozhodčí: Hrubý - Kajínek, Hejl
    bahis siteleri