Florida – Carolina 2:3 (kon.) | NY Rangers – Buffalo 3:2 (po s.n.) | Boston – Montreal 3:4 (kon.)
Minnesota – Edmonton 4:2 (kon.) | Calgary – Vancouver 4:2 (kon.)
konec
Boston Bruins
3:4 (1:2, 2:0, 0:2)
Montreal Canadiens
Pondělí 04.03.2013, 01:45NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:41
    Ano, to se dalo čekat - time out Boston.
     
    58:52
    A je to tady, domácí hrají power-play!
     
    55:59
    Hosté nyní opět vyhazují puk do středního pásma, tlak Bostonu je ohromný.
     
    49:17
    Montreal právě vstřelil branku!
    Nedáš - dostaneš, to se nyní potvrdilo, hosté z rychlého protiútoku dávají vedoucí gól! Gallagher pálí z levé strany, Radk vyráží pouze k tyči, odkud posouvá puk zpět před bránu Pacioretty a na brankovišti se prosazuje DAVID DESHARNAIS, který dává vedoucí branku Canadiens. Asistence: Max Pacioretty, Brandon Gallagher.
     
    45:48
    Montreal právě vstřelil branku!
    Výtečná práce Gallaghera, který srdnatě bojoval v pravém rohu s obranou soupeře, nakonec přihrává na modrou, kde je připravený MAX PACIORETTY, který překonává Raska přesnou střelou zápěstím. Asistence: Alexej Jemelin, Brendan Gallagher.
     
    35:45
    Slovenský obr se vžil do role mstitele za předchozí píchnutí holí, ovšem díky jeho zákroku musí nyní na trestnou lavici S. Thornton, který si jde odpykat dvouminutový trest za Cháru. Domácí se budou bránit v oslabení.
     
    35:45
    Zajímavá střela Seguina, ale pozor, další bitka - nerovný souboj mezi mohutným Chárou a Jemelinem, publikum šílí, ovšem oba dostávají pětiminutové tresty, domácí se tak musí obejít bez svého kapitána.
     
    35:01
    Nakonec se Prustovi nepodařilo přetáhnout dres přes hlavu Lučičovi a sám skončil na zemi, to je signál pro sudí k ukončení bitky, oba dostávají pětiminutové tresty.
     
    32:17
    Hosté svírají bránící trojici před Raskem.
     
    31:51
    A pozor! Andrew Ference fauluje Desharnaise, to byl likvidační faul zezadu! Domácí se budou bránit ve třech.
     
    31:01
    Znovu se vylučuje, na trestnou lavici za nedovolené bránění odchází McQuaid, hosté si zahrají přesilovou hru.
     
    29:20
    Bruins právě vstřelili branku!
    A nakonec se neubránila, DOUGIE HAMILTON z levé strany, téměř z nulového úhlu, překonává Budaje, který pouze vyráží puk po střele Marchanda z pravé strany a ten se ocitá na levé straně u Hamiltona a ten v pokleku propálil slovenského gólmana. Asistence: Brad Marchand, Patrice Bergeron.
     
    27:53
    Přesilová hra Bostonu netrvala dlouho, Lučič fauluje a je vyloučen.
     
    27:47
    Bude se vylučovat, za krosček je vyloučen Lars Eller, přesilovou hru si zahrají domácí hokejisté.
     
    25:09
    Desharnais se dostává do obrovské šance před Raskem, ale jeho bekhend jen těsně přelétne bránu!
     
    24:06
    Bruins právě vstřelili branku!
    Přečíslení dva na jednoho výborně zakončili domácí hokejisté, puk do třetiny zavezl Seguin a u pravé tyče PATRICE BERGERON vydoloval puk zpod Budaje, který nejprve chytil jeho střelu, ovšem puk neudržel a ten se dostává do brány! Asistence: Tyler Seguin.
     
    18:50
    Vylučuje se, na trestnou lavici odchází Gallagher za faul na Boychuka ve vlastní třetině, přesilovou hru si zahrají domácí.
     
    11:13
    Montreal právě vstřelil branku!
    Rozhodčí ještě musel sice potvrdit správnost vstřeleného gólu, nakonec ale i videozáznam potvrdil, že branka MAXE PACIORETTYHO, který překonal Raska z bezprostřední blízkosti, platí! Hosté výborně "rozebrali" obranu Bruins a Pacioretty byl u pravé tyče úplně nehlídán, pak již nebylo těžké zakončit. Asistence: David Desharnais.
     
    10:47
    Bruins právě vstřelili branku!
    Radost hostů netrvala ani minutu, domácí vyhrávají vhazování před Budajem, skvělou práci odvedl Marchand, který zavezl puk za bránu, přihrává volnému TYLERU SEGUINOVI, který si nabruslil před Budaje a Tyler střelou příklepem vyrovnává. Asistence: Patrice Bergeron, Brad Marchand.
     
    09:57
    Montreal právě vstřelil branku!
    Výtečný souhra hostující elitní lajny při přesilové hře, puk putuje od modré na levou stranu k Ryderovi, ten nachází najíždějícího TOMÁŠE PLEKANCE, adresuje mu přesnou přihrávku a pro českého forvarda již nebylo těžké překonat z bezprostřední blízkosti Raska. Asistence: Michael Ryder, Pernell Karl Subban,
     
    09:35
    Poprvé v utkání se vylučuje, na trestnou lavici odchází Andrew Ference, hosté si zahrají přesilovou hru.
     
    08:51
    To to zvoní! Třetí tyč v utkání, tentokrát se ke střele dostává Krejčí a také on překonává Budaje, v cestě do brány však "stojí" tyč.
     
    07:44
    Domácí jdou v přečíslení dva na jednoho, Kelly postupuje z pravé strany, střílí zápěstím a trefuje tyč!
     
    07:34
    Statistika střel na bránu - 1 : 5 z pohledu Bruins!
     
    01:23
    Tyč zazvonila po střele Larse Ellera z mezikruží, první dobrá šance hostů!

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 11. Seguin (Bergeron, Marchand), 25. Bergeron (Seguin), 30. Hamilton (Marchand, Bergeron) - 10. Plekanec (Ryder, Subban), 12. Pacioretty (Desharnais), 46. Pacioretty (Jemelin, Gallagher), 50. Desharnais (Pacioretty, Gallagher)


    Boston Bruins: Rask (Chudobin) - Chára, Boychuk, Seidenberg, Hamilton, Ference, McQuaid - Lučič, Krejčí, Horton - Marchand, Bergeron, Seguin - C. Bourque, Kelly, Peverley - Paille, Campbell, S.Thornton
    Montreal Canadiens: Budaj (Price) - Markov, Jemelin, Kaberle, Subban, Gorges, Bouillon - Pacioretty, Desharnais, Gallagher - Prust, Plekanec, Gionta - Galčeňjuk, Eller, Ryder - Moen, White, Armstrong

    Rozhodčí: Morton, Kozari - Devorski, Sericolo

    Diváci: 17565
    bahis siteleri