Columbus – Edmonton 4:3 (po s.n.) | Washington – Boston 4:3 (po pr.) | New Jersey – Tampa 2:5 (kon.)
NY Islanders – Montreal 6:3 (kon.) | Carolina – Buffalo 4:3 (kon.) | Florida – Winnipeg 4:1 (kon.)
NY Rangers – Philadelphia 4:2 (kon.) | Detroit – Colorado 2:1 (kon.) | Chicago – Minnesota 5:3 (kon.)
Vancouver – San Jose 2:3 (po s.n.) | Los Angeles – St. Louis 6:4 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
5:3 (4:1, 0:0, 1:2)
Minnesota Wild
Středa 06.03.2013, 02:30NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:33
    Chicago právě vstřelilo branku!

    Sharp zavezl puk do pásma, na útočné modré ho "zasekl". PATRICK KANE, který najížděl z druhé vlny, se trefil krásně na vzdálenější tyč. Asistence: Patrick Sharp.
     
    50:32
    Minnesota právě vstřelila branku!

    Minnesota snižuje na rozdíl jediné branky. KELE BRODZIAK backhandem propasíroval puk do branky. Asistence: Torrey Mitchell, Mike Rupp.
     
    43:12
    Minnesota právě vstřelila branku!

    RYAN SUTER využívá přesilovku, dostal parádní přihrávku od Heatleyho. Svůj pokus otřel o tyčku, pak se puk odrazil do branky. Asistence: Dany Heatley, Mikko Koivu.
     
    18:45
    Chicago právě vstřelilo branku!

    Tak to je třetina snů pro domácí! MARIAN HOSSA góly dávat umí, což předvedl i teď. Asistence: Brandon Saad a Jonathan Toews.
     
    17:12
    Chicago právě vstřelilo branku!

    BRYAN BICKELL se prosadil parádní střelou pod horní tyčku branky. Dostal výbornou přihrávku od Saada. Asistence: Brandon Saad, Marcus Kruger.
     
    13:46
    Chicago právě vstřelilo branku!

    44 sekund platila plichta, poté se do puku opřel BRYAN BICKELL a poslal svůj tým do vedení 2:1. Asistence: Viktor Stalberg, Andrew Shaw.
     
    13:02
    Chicago právě vstřelilo branku!

    K velké radosti domácích fanoušků je vyrovnáno. BRANDON SAAD dorazil střelu Toewse do branky. Asistence: Jonathan Toews, Niklas Hjalmarsson.
     
    08:22
    Minnesota právě vstřelila branku!

    Pěkná kombinace celé formace přinesla první branku. Střelu zápěstím jako vhodné zakončení zvolil DEVIN SETOGUCHI. Asistence: Matt Cullen, Jason Zucker.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 14. Saad (Toews, Hjalmarsson), 14. Bickell (Stalberg, Shaw), 18. Bickell (Saad, Kruger), 19. Hossa (Saad, Toews), 52. Kane (Sharp) - 9. Setoguechi (Cullen, Zucker), 44. Sutter (Heatley, Koivu), 51. Brodziak (Mitchell, Rupp)


    Chicago Blackhawks: Emery, Crawford - Keith, Hjalmarsson, Seabrook, Leddy, Brookbank, Oduya, Rozsíval - Sharp, Carcillo, Kruger, Toews, Saad, Mayers, Stalberg, Bickell, Bolland, Bollig, Shaw, Frolík, Hossa, Kane
    Minnesota Wild: Bäckström, Kuemper - Stoner, Suter, Brodin, Prosser, Falk, Sprugeon, Gilbert - Cullen, Koivu, Setogouchi, Parise, Heatley, Zucker, Mitchell, Brodziak, Rupp, Konopka, Coyle, Granlund, Bouchard

    Rozhodčí: Jackson, St. Pierre - Gibbs, Barton
    bahis siteleri