Zvolen – Banská Bystrica 2:1 (kon.) | Košice – Poprad 2:1 (kon.)
konec
HKM Zvolen
2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
HC MONACObet Banská Bystrica
sk Čtvrtek 07.03.2013, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipsport Liga (SR) play-off
Partner:
     
    59:48
    Vhadzovať sa bude pred Šimkom.
     
    59:30
    Hostia hrajú powerplay.
     
    56:13
    Nabudení Banskobystričania majú oveľa viac energie ako v doterajšom priebehu zápasu, následne v prečíslení Zvolenčanov 3 na 1 nedokázal Peter Zuzin prihrať na voľného Muchu.
     
    55:26
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia skórovali rovnako ako v prvom zápase po skrumáži pred Marekom Šimkom, ten mal puk pod betónmi, k dorážke sa dostal JURAJ SÝKORA a práve on dotlačil puk do bránky Zvolena ! Bez asistencii.
     
    55:14
    Michal Chovan vypálil z medzikružia v brejku na Chorošuna - ten vyrazil pred seba, k dorážke sa dostáva Lukáš Jurík, no trafiť poloprázdnu bránku nedokázal.
     
    43:44
    Janík chybuje pred ľavým kruhom vo vlastnom obrannom pásme, Peter Zuzin sa následne dostáva do brejku, v ňom triafa výstroj Chorošuna, z následnej dorážky iba korčulou spracoval puk a poslal ho za bránku Banskej Bystrice.
     
    39:24
    Andrej Podkonický je vylúčený v závere druhej časti hry za útočný faul sekanie.
     
    38:31
    Matej Češík vybojoval puk v ľavom kruhu, jeho štipľavá strela z uhla Šimkovi vypadla, skoro sa však stihol zorientovať a prikryť puk.
     
    37:17
    Zvolen dal gól!
    Ladislav Čierny skúšal svojou povestnou bombou od modrej prekonať Chorošuna, jeho strela bola však nepresná, puk sa odrazil od zadného mantinelu na hokejku Kamila Brabenca, ten ihneď našiel pri pravej tyči voľného PETRA ZUZINA, ktorý jemným pozdvihnutím puku zvyšuje na 2:0 ! Asistencie: Kamil Brabenec, Ladislav Čierny.
     
    35:32
    Mike Danton zbytočne fauluje v útočnej činnosti, Zvolen bude hrať presilovú hru - trest Dantona znie hákovanie.
     
    33:00
    Lukáš Jurík našiel pred bránkou po fatálnej chybe hostí v obrannej činnosti Podkonického, jeho strela bez prípravy znamená iba nastrelenie vyrážačky Chorošuna !
     
    31:07
    Richter si vymenil puk s Češíkom v útočnej tretine - Češíkova dorážka z pravého kruhu bez prípravy končí na výstroji Mareka Šimka, ktorý znovu zachraňuje svoj tím !
     
    30:03
    Lukáš Jurík ihneď po vhadzovaní fauluje v útočnej tretine - za bránenie v hre je vylúčený - oba tímy budú hrať v trojici.
     
    30:03
    Ján Sýkora sa snažil v útočnej tretine prejsť do lepšej streleckej pozície, počas jeho snahy sa previnil nebezpečnou hrou so zdvihnutou hokejkou a Zvolen bude hrať presilovú hru.
     
    29:32
    Mike Danton sa pochytil s Jánom Muchom po skrumáži pred bránkou Mareka Šimka - vylúčení sú obaja za hrubosť.
     
    25:56
    Peter Hraško čisto bodyčekom odstavil Hudeca v ľavom kruhu pred Šimkom, Hudec ešte stále leží na ľade.
     
    24:48
    Puliš vypichol puk obrancovi hostí na modrej čiare a už už sa črtal jeho samostatný nájazd na Chorošuna - Styk ale zabral a telom odstavil domáceho útočníka.
     
    21:33
    Hákovanie Lukáša Juríka pred bránkou hostí už je potrestané - Mike Danton týmto spôsobom zabránil domácemu kapitánovi v strele.
     
    14:49
    Jaroslav Kalla odchádza na trestnú lavicu nakoniec za sekanie, hostia budú hrať presilovú hru o jedného hráča.
     
    12:03
    Hostia sa previnili útočným faulom - za sekanie odchádza na trestnú Mário Lunter.
     
    09:56
    Michal Chovan sa hnevá na Juraja Konca, za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza tento hráč na trestnú lavicu až na 4 minúty - Češík totiž mal na tvári po jeho zákroku krv.
     
    06:08
    Chovan strieľa po prihrávke spoza bránky iba do výstroje Chorošuna - veľká šanca Zvolenčanov ostáva nevyužitá !
     
    05:06
    Macík zakončoval po prečíslení hostí - prihrávku k pravej tyčke však nepremenil na gól, namieril to presne do Šimkovej lapačky.
     
    04:58
    Hudec strieľa z medzikružia, Šimko iba vyráža pred seba do vzduchu - následne sa snaží Macík doraziť puk telom do bránky - neúspešne !
     
    04:03
    Zvolen dal gól!
    LUKÁŠ JURÍK to vzal do svojich rúk - prekorčuloval pravý kruh, na jeho hranici strieľa zápästím k vzdialenejšej tyčke a Chorošun je prekonaný ! Asistencia: Ján Mucha.
     
    02:21
    Matej Češík odchádza na trestnú za hákovanie, domáci budú hrať presilovú hru.

    Marian Fiam

    Branky a nahrávky: 5. Jurík Lukáš (Mucha), 38. Zuzin Peter (Brabenec, Čierny) – 56. Sýkora Juraj


    HKM Zvolen: Šimko (Cibuľa) - Čierny, Juraško (A), Hraško, Mucha, Pokovič, Výborný, Pichnarčík - Zuzin Peter, Brabenec (A), Podkonický - Škvaridlo, Jurík Lukáš (C), Chovan - Puliš, Kalla, Čurilla - Zuzin Ľubor, Jurík Milan, Ďaloga - Čanky
    HC MONACObet Banská Bystrica: Chorošun (Dzubina) - Bambúch (A), Richter, Kubka, Biro, Styk, Predajniansky, Rosandič, Janík - Lunter, Hudec (C), Macík - Sýkora Ján, Češík (A), Sýkora Juraj - Danton, Trochta, Jankovič - Latnoš, Zigo, Janík

    Rozhodčí: J. Konc, Jura - M. Korba, P. Korba
    bahis siteleri