Schalke – Galatasaray 2:3 (kon.) | Barcelona – AC Milán 4:0 (kon.)
konec
FC Schalke 04
2:3 (1:2)
Galatasaray Istanbul
Úterý 12.03.2013, 20:45 • Veltins Arena, Gelsenkirchen • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    Galatasaray právě vstřelil branku!
    Domácí už vrhli vše do útoku a tak se není čemu divit, že přišel rychlý brejk a definitivní rozhodnutí. Selçuk İnan vysunul do sóla UMUTA BULUTA, který sice napoprvé proti Hildebrandovi neuspěl, ale dostal možnost reparátu, obešel ho a skóroval do opuštěné branky.
     
    63
    Schalke právě vstřelilo branku!
    Šance Schalke žijí! Högerova rána z dálky sice pouze zatřásla břevnem, nicméně u míče zůstali domácí, v pokutovém území se nejlépe zorientoval MICHEL BASTOS a srovnal na 2:2.
     
    42
    Galatasaray právě vstřelil branku!
    Tak prodloužení nebude, to je už teď jisté. Riera na vlastní polovině vyhrál souboj proti Högerovi, vyslal dlouhý pas na BURAKA YILMAZE, kterému se stejně vedlo v souboji s Höwedesem a dokázal přehodit i vybíhajícího Hildebranda!
     
    37
    Galatasaray právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla neskutečná paráda! Selçuk İnan pouze posunul míč na HAMITA ALTINTOPA a jeho bomba z 35 metrů se otřela o tyč a zaplula za bezmocného Hildebranda.
     
    17
    Schalke právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do vedení! Po rohu vznikl na malém vápně závar, Höwedesův pokus dokázal Muslera ještě zlikvidovat, jenže míč se odrazil k ROMANU NEUSTÄDTEROVI a ten už poloodkrytou branku bez problémů trefil.

    Aleš Pur

    Branky: 17. Neustädter, 63. Bastos – 37. Hamit Altintop, 42. Burak Yilmaz, 90+5. Umut Bulut

    Karty:   14. Höger (SCH), 90+4. Kolasinac (SCH) – 85. Drogba (GAL)


    FC Schalke 04: Hildebrand – Učida, Höwedes, Matip, Kolasinac – Höger (85. Mayer), Neustädter (46. Fuchs) – Farfán, Draxler, Bastos – Pukki (85. Obasi). Trenér: Jens Keller.
    Galatasaray Istanbul: Muslera – Eboué, Semih Kaya (79. Gökhan Zan), Nounkeu, Riera – Felipe Melo – Altintop, Sneijder (70. Amrabat), Selçuk İnan – Drogba, Burak Yilmaz (86. Umut Bulut). Trenér: Fatih Terim.

    Rozhodčí: Jonas Eriksson - Mathias Klasenius, Daniel Wärnmark (všichni SWE)

    První zápas: Galatasaray - Schalke 1:1