Schalke – Galatasaray 2:3 (kon.) | Barcelona – AC Milán 4:0 (kon.)
konec
FC Barcelona
4:0 (2:0)
AC Milán
Úterý 12.03.2013, 20:45 • Camp Nou, Barcelona • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Nyní je definitivně rozhodnuto! JORDI ALBA se prezentoval dnes skvělým výkonem, který okořenil vstřelenou brankou. Na gól přihrával Sánchez.
     
    55
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Obrana AC Milán obrovsky chybovala a tuto chybu potrestal DAVID VILLA, jenž s přehledem navýšil vedení na 3:0. Střela to byla krásná a mířila přesně ke vzdálenější tyči. Abbiati byl bez šance.
     
    40
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Nyní se vyplnilo pořekadlo “Nedáš dostaneš“ a poslalo Barcelonu do dvoubrankového vedení. Iniesta připravil skvělou přihrávku pro LIONELA MESSIHO, jenž poslal míč opět levačkou mezi tři tyče. Brankář Abbiati se natahoval marně.
     
    5
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Barcelona se prokombinovala až na hranici pokutového území, kde přihrávku obdržel LIONEL MESSI, jenž si balon připravil na levačku a nádhernou trefou překonal brankáře hostujícího týmu AC Milán, který pouze nevěřícně zíral.

    Lucie Rapantová

    Branky: 5. Messi, 40. Messi, 55. Villa, 90+2. Alba

    Karty:   41. Rodríguez (BAR) – 22. Boateng (ACM), 45+1. Flamini (ACM), 54. Mexès (ACM)


    FC Barcelona: Valdés ─ Alves, Piqué, Mascherano (77. Puyol), Alba ─ Xavi, Busquets, Iniesta ─ Pedro (84. Adriano), Messi, Villa (75. Sánchez).
    AC Milán: Abbiati ─ Abate, Mexès, Zapata, Constant ─ Montolivo, Ambrosini (60. Muntari), Flamini (75. Krkić) ─ Niang (61. Robinho), Boateng, El Shaarawy.

    Rozhodčí: Kassai ─ Erös, Ring

    První zápas: AC Milán - Barcelona 2:0