Havířov – Třinec 3:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Motor ČB 0:2 (kon.)
konec
AZ Havířov
3:6 (1:2, 1:1, 1:3)
HC Oceláři Třinec
Čtvrtek 21.03.2013, 15:00 • K&K Pneu aréna • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    55:55
    Třinec právě vstřelil branku!
    Gól v oslabení! JAKUB TŮMA nemohl dát hezčí branku! Jeho střela mířila nejlépe jak mohla, puk se krásně otřel o horní tyčku, tohle lépe trefit nešlo! Bez asistence.
     
    50:25
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí ale velmi rychle skórují a získávají si své dvoubrankové vedení zpět! Úspěšným střelcen se stává JAN PORUBA. Asistence: David Kofroň, Michal Roman.
     
    49:48
    Havířov právě vstřelil branku!
    Kamil Wróbekl našel na kruhu volného DOMINIK MORAVČÍK, jehož střela se ujala! Branku musel potvrdit rozhodčí, protože kotouč okamžitě z brankové konstrukce vyletěl, ale všichni se shodli na tom, že se jednalo o regulérní gól. Asistence: Kamil Wróbel.
     
    45:22
    Třinec právě vstřelil branku!
    ERYK SZTWIERTNIA si nejdřív vypracoval dobrou příležitost, která sice k brance nevedla, poté se ale opět dostal k puku a ten nekompromisně zavěsil do branky domácích. Asistence: David Janiczek, Matěj Murín
     
    35:17
    Třinec právě vstřelil branku!
    Chyba obrany Havířova znamená, že se hosté opět ujímají vedení! MATĚJ MURÍN využil toho, že obrana domácích nevyhodila kotouč, který byl volný před brankou a doklepl jej do sítě. Asistence: Marián Adámek.
     
    32:34
    Havířov právě vstřelil branku!
    Dominik Moravčík se propasoval s pukem až do útočného pásma, kde jej přijel podpořit KAMIL WRÓBEL. Právě tento hráč dostal nádhernou přihrávku a střelou pod vyrážečku Ovčařiho srovnává tento zápas! Asistence: Dominik Moravčík, Daniel Kurovský.
     
    10:44
    Havířov právě vstřelil branku!
    KAMIL WRÓBEL dostal dobrou přihrávku do jízdy a s pukem se dostal až před Ovčařiho. Útočník Havířova byl sice ještě tísněn obráncem, přesto se mu povedlo vstřelit branku po střele zápěstím těsně nad beton brankáře Třince. Asistence: Daniel Kurovský, Dominik Moravčík.
     
    07:19
    Třinec právě vstřelil branku!
    Po dobrém tlaku se do šance dostal Adámek, a přestože se jeho nabídka na teč neujala, ochvíli později to již Ocelářům vyšlo. K odraženému puku se dostal volný DAVID KOFROŇ a ten už našel skulinku v postoji brankáře Vaculy. Asistence: Jan Poruba, David Janiczek.
     
    03:41
    Třinec právě vstřelil branku!
    MATĚJ MURÍN si dobře vyčíhal puk za obranou soupeře a po přihrávce od Poruby jel sám na branku. V pohodovém stylu dokázal provést kličku do bekhendu, Vacula byl na něj krátký. Asistence: Jan Poruba.

    David Motloch

    Branky a nahrávky: 11. Wróbel (Kurovský, Moravčík), 33. Wróbel (Moravčík, Kurovský), 50. Moravčík (Wróbel) – 4. Murín (Poruba), 8. Kofroň (Poruba, Janiczek), 36. Murín (Adámek), 46. Sztwiertnia (Janiczek, Murín), 51. Poruba (Kofroň, Roman), 56. Tůma


    AZ Havířov: Vacula (Šimeček) - Trombik, Hudeček, Moravčík, Ďurkáč "C", Šteffko "A", Stružík, Pacoň, Szturc, Kalus, Mrowiec, Kurovský, Wróbel, Kiss, Honsa, Sojka
    HC Oceláři Třinec: Ovčaři (Hlaváč) - Radzienciak, Roman, Kofroň, Adámek "C", Tůma, Zogata, Krása, Bartko, Mach, Imrich, Kaukič, Poruba, Sztwiertnia, Janiczek "A", Roman, Murín, Škorpík

    Rozhodčí: Krenželok - Urbánek, Stonavský

    Diváci: 106
    bahis siteleri