Havířov – Třinec 3:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Motor ČB 0:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
0:2 (0:1, 0:0, 0:1)
Banes Motor České Budějovice
Čtvrtek 21.03.2013, 15:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:40
    Ve středním pásmu navíc fauloval ramenem protihráče Tomáš Nguyen (HBR) a zbytek zápasu si prosedí na trestné lavici.
     
    58:35
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Gól v oslabení do prázdné brány definitivně pečetí výhru Českých Budějovic, které si tak na závěr sezony připíší do tabulky tříbodový úspěch. Ve svém obranném pásmu sebral kotouč JAN BÁRTA, který jej bez milosti poslal do opuštěné svatyně! Bez asistence.
     
    58:12
    Power-play Rebelů je navíc umocněna! Za držení protihráče míří na trestnou lavici Karel Schmidmayer (CEB).
     
    57:37
    Jan Brož na střídačce, domácí to zkusí v šesti!
     
    53:42
    Máme zde současné vyloučení. Jiří Ondráček (CEB) míří na trestnou lavici za hrubost poté, co se mstil Tomášovi Nguyenovi (HBR), který jej sekl.
     
    50:28
    Jiří Ondráček po průjezdu za modrou čáru vypálil, ale trefil jen Jakuba Lacinu do holeně. Z druhé vlny najíždějící Martin Mašek se do kotouče opřel, ale poslal jej jen nad horní tyčku Brožovy branky. Od zadního mantinelu se však kotouč odrazil zpět do hry, ale na druhém rohu brankoviště trefil Jiří Ondráček jen parádně se přesunujícího Jana Brože!
     
    48:47
    Chvíli se hrálo výhradně ve středním pásmu. Nakonec se zde chopil hracího předmětu Daniel Klimecký, který se dostal až za modrou čáru a přes obránce prošel mezi kruhy, kde vystřelil do protipohybu brankáře, jenž však parádně nastavil beton a roztažen na čáře se vyznamenal. Následně puk přikryl pod svým tělem!
     
    44:48
    Domácí budou hrát ve třech! Jiří Kopic (HBR) oslabuje svůj tým. Na trestnou lavici putuje za držení protihráče.
     
    44:14
    Následně vznikla drobná bitka po níž míří na trestnou lavici Tomáš Cejpek (HBR) a Daniel Klimecký (CEB). Oba za hrubost.
     
    44:14
    Velké šance nyní pochytal gólman Jan Brož! Ten nejprve fantasticky vykryl ránu Daniela Klimeckého od mantinelu. Poté i pokus od modré z hole Tomáše Fencla a poradil si i s dorážkami Kryštofa Švagra!
     
    37:57
    Ovšem bezprostředně po něm přišel rychlý brejk, který skončil faulem Michala Němce (HBR), jenž míří na trestnou lavici za držení protihráče.
     
    35:11
    Ale ti o něj záhy přišli a domácí začali napadat. A to dost aktivně a dokonce si vykoledovali i přesilovku. Karel Schmidmayer (CEB) míří na trestnou lavici za krosček, když nemohl u mantinelu dál snášet boj o kotouč.
     
    32:29
    Tomáš Nguyen s Davidem Michálkem ujížděli dva na jednoho, ale nedokázali se střelecky prosadit. První jmenovaný na pravém kruhu zkusil střelu, ale trefil jen Kváču, do jehož odkryté klece nedokázal doklepnout kotouč David Michálek, kterému bek zablokoval hůl!
     
    25:32
    Tak nakonec se to povedlo Rebelům, kteří nakonec o kotouč přišli a David Bušek (HBR) se navíc provinil sekáním = dvě minuty.
     
    20:58
    Máme zde prvního potrestaného hráče tohoto zápasu. Je jím hostující Daniel Klimecký (CEB), který si posedí na trestné lavici za nedovolené bránění.
     
    19:09
    Mountfield právě vstřelil branku!

    České Budějovice v závěru otevírají skóre a dostávají se do zaslouženého vedení 1:0! Domácí zaváhali v obraně a TOMÁŠ FENCL si s pukem sjel na pravý puk odkud backhandem zvedl černý kus pryže zformovaný do tvaru kolečka nad vyrážečku domácího muže s maskou. Bez asistence.
     
    17:56
    Obrovskou šanci nyní promarnili hosté z jihočeské metropole! Karel Schmidmayer spolu s Michalem Bláhou uháněli dva na jednoho a druhý jmenovaný dostal puk na čepel, ale netrefil jej ideálně, kotouč mu sjel a Jan brož si oddychl, jelikož hrací guma nezamířila do zcela odkryté klece!
     
    14:28
    Nedorozumění mezi domácími beky vedlo ke ztrátě kotouče, po níž pálil od modré čáry Jan Fakra a jeho dělo skončilo na spojnici břevna a tyče Brožovy branky! Roman Tintěra se pak snažil obalamutit sudího zvednutými rukami, ale bylo mu to málo platné.
     
    04:51
    Obrovský palebný kolotoč nyní spustila hostující družina. Roman Hlavica, Daniel Klimecký a Tomáš Fencl z velké blízkosti zkoušeli dorazit puk do klece, ale fantastický Jan Brož své spoluhráče neskutečně podržel!

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 20. Fencl, 59. Bárta


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Brož (Marek) - Jelínek, Lacina, Vacek, Veselka, Vlach, Benák, Nguyen "C", Kraučuk "A", Němec, Cejpek, Kopic, Bušek, Michálek, Suchý, Abbrent "A"
    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Kotrla) - Kadlec "A", Benda, Farka, Fencl, Schmidmayer, Bláha, Jiřinec, Hlavica, Kubeš, Klimecký "A", Tintěra, Ondráček, Švagr, Bárta "C", Stehlík, Mašek, Pánek

    Rozhodčí: Zdeněk Paulík - Jan Kubát, Jaroslav Kuřítko
    bahis siteleri