Philadelphia – NY Islanders 3:4 (1:2 po s.n.) | Toronto – Carolina 6:3 (kon.) | Pittsburgh – Winnipeg 4:0 (kon.)
Florida – Buffalo 5:4 (2:1 po s.n.) | Ottawa – NY Rangers 3:0 (kon.) | Nashville – Arizona 4:7 (kon.)
St. Louis – Los Angeles 2:4 (kon.) | Vancouver – Colorado 4:1 (kon.) | San Jose – Detroit 2:0 (kon.)
po prodl.
Královští lvi Hradec Králové
3:2 (0:1, 1:0, 1:1 - 1:0)
VHK ROBE Vsetín
Pátek 29.03.2013, 18:00Baráž o DHL extraligu juniorů
Partner:
     
    61:25
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí berou dva body, které zajišťují pořádně dramatický závěr baráže! Do přečíslení dva na jednoho ujeli Lukáš Pravda s MICHALEM ŠTĚDRÝM a Pravda na sebe skvěle navázal hráče, načež vybídl svého spoluhráče k vítěznému gólu – 3:2 po prodloužení! Asistence: Lukáš Pravda, Aleš Půlpán.
     
    54:00
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    A je to tady, domácím se pasivita vůbec nevyplatila. Šest minut před koncem základní hrací doby Vsetín vyrovnává! Petr Hradil poslal puk od modré do ohně, kde ho přesně tečoval DALIMIL ZVONEK a Mahdal byl bezmocný – 2:2! Asistence: Petr Hradil.
     
    44:53
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je to tady, hradecká hala skáče nadšením, domácí totiž poprvé v zápase vedou! MILAN VALÁŠEK vyhrál buly na hokejku Aleše Půlpána, který s pukem udělal oblouček a pak ho svému parťákovi vrátil. Valášek sice napoprvé Kohna nepřekonal, ale jeho důraz slavil úspěch z dorážky – 2:1! Asistence: Aleš Půlpán.
     
    31:43
    Hradec právě vstřelil branku!
    Poprvé ve druhé třetině se domácí dostali do většího tlaku a hned je z toho vyrovnání! Rozhodčí držel zvednutou pravidi na znamení dalšího trestu, jenže Hradečtí puk neodevzdali. Místo toho ALEŠ PŮLPÁN napřáhl ke stropu a trefil přesně bližší růžek – 1:1! Asistence: Milan Valášek.
     
    08:11
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Ale jak už to v hokeji bývá, to nejméně očekávané se stává skutečností. Valaši hráli v oslabení a svou první střelou v zápase se ujímají vedení! TOMÁŠ VAŠÍČEK vypálil od modré čáry a jeden z hradeckých beků ztečoval puk Mahdalovi tak, že nedostal šanci zasáhnout – 0:1! Asistence: Vojtěch Baroš.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 32. A. Půlpán (Valášek), 45. Valášek (A. Půlpán), 62. Štědrý (Pravda, A. Půlpán) – 9. Vašíček (Baroš), 54. Zvonek (Hradil)


    Královští lvi Hradec Králové: Mahdal (Veselý) – Červený „C“, Matějček, Čáp, Suk, Kováč, Štědrý, Konečný, Rejl – Valášek, Pravda, A. Půlpán – Nedvídek, T. Půlpán, Kastner – Procházka, Voženílek, Brida – Hlavatý, Bartoň, Jebavý. Trenér: Miloš Říha ml.
    VHK ROBE Vsetín: Kohn (Vlach) – Valentík, Báchor, Vašíček, Žák, T. Žabčík, Žák, Z. Žabčík, Hryciow – Kývala, Štrbík, Daněk „C“ – Baroš, Tobola, Koutník – Kajaba, Šiafutdinov, Zvonek – Kuchařík, Gromus, Uchin. Trenér: Luboš Jenáček.

    Rozhodčí: Hodek, Fraňo – Lhotský, Svoboda.

    Diváci: 505
    bahis siteleri