Carolina – Washington 3:5 (kon.) | Boston – Ottawa 3:2 (kon.) | NY Islanders – Winnipeg 5:2 (kon.)
Pittsburgh – Buffalo 1:4 (kon.) | Tampa – Florida 2:3 (0:1 po s.n.) | Nashville – Colorado 3:1 (kon.)
Arizona – Los Angeles 3:1 (kon.)
konec
Boston Bruins
3:2 (2:1, 0:0, 1:1)
Ottawa Senators
Středa 03.04.2013, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:21
    Bruins právě vstřelili branku!

    Zrovna ve chvíli, kdy Ottawa vyrovnala kromě skóre i obraz hry, se dostává Boston znovu do vedení! Lucicovu střelu od modré čáry dorazil NATHAN HORTON do horní poloviny branky!
    Asistence: Lucic, Krejčí
     
    41:55
    Ottawa právě vstřelila branku!

    Je vyrovnáno! Nejdříve to vypadalo na fantastický zákrok Chudobina proti střele ANDREHO BENOITA, video však odhalilo, že puk se odrazil až od zadní tyčky!
    Asistence: Silfveberg, Zibanejad
     
    04:29
    Bruins právě vstřelili branku!

    Tak to je neskutečný úvod dnešního zápasu! Marchand se dostal s TYLEREM SEGUINEM do přečíslení dva na jednoho a poradil si náramně. Výborně naznačil střelu, čímž zmátl obránce i brankáře a poté předložil Seguinovi puk před prázdnou branku!
    Asistence: Marchand
     
    03:28
    Bruins právě vstřelili branku!

    Bleskové vyrovnání! Zdeno Chára od modré čáry jen nahodil puk zápěstím na branku, před níž clonil DAVID KREJČÍ. Od výstroje českého útočníka se puk odráží a končí až za zády Lehnera!
    Asistence: Chára, Lucic
     
    02:48
    Ottawa právě vstřelila branku!

    Obrovské zaváhání domácího obránce Ference, který neodpálil skákavý puk, ten mu sebral Smith a posunul jej COLINU GREENINGOVI, jenž bekhendem poprvé překonává Chudobina!
    Asistence: Smith

    Michal Šíma

    Branky a nahrávky: 4. Krejčí (Chára, Lucic), 5. Seguin (Marchand), 51. Horton (Lucic, Krejčí) – 3. Greening (Smith), 42. Benoit (Silfveberg, Zibanejad)


    Boston Bruins: Chudobin (Rask) – Hamilton, Chára, Ference, Seidenberg, Boychuk, Bartkowski – Horton, Krejčí, Lucic – Seguin, Bergeron, Marchand – Caron, Peverley, Pandolfo – Thornton, Campbell, Paille
    Ottawa Senators: Lehner (Bishop) – Wiercioch, Gončar, Gryba, Methot, Benoit, Phillips – Silfverberg, Turris, Hoffman – Alfredsson, Zibanejad, Latendresse – Neil, O'Brien, Greening – Condra, Smith, Kassian

    Rozhodčí: Dwyer, Watson – Kovachik, Nowak
    bahis siteleri