Zürich – Okanagan 1:2 (kon.) | Kloten – SK Riga 2:3 (kon.) | Sparta – Vítkovice 2:3 (kon.)
Kloten – Zürich 0:6 (kon.)
konec
ZSC Lions
1:2 (0:1, 1:1, 0:0)
Okanagan Hockey Academy
Čtvrtek 04.04.2013, 11:00 • Tipsport arena • Memoriál Jana Marka
Partner:
     
    35:54
    Okanagan Hockey School právě vstřelili branku!
    Lions jsou sice lepší a aktivnější, občas ale dovolují soupeři přečíslení a to se jím nyní nevyplatilo. Po chybě ve středním pásmu se dostali hosté do přečíslení dvou na jednoho, které s přehledem zakončil EDUARD KUZNETSON. Asistence: Nikita Reyn.
     
    28:24
    Lions právě vstřelili branku!
    Je srovnáno, nutno dodat, že zaslouženě. Hráči Okanaganu udělali chybu ve středním pásmu a dovolili JÉROMEMU BACHOFNERU samostatný únik. Útočník Lions si počínal úspěšně a přesnou střelou zápěstím posílá puk mezi betony Ungara. Asistence: Vanja Nicolay.
     
    05:42
    Okanagan Hockey School právě vstřelili branku!
    Hosté z Rakouska se ujímají vedení v dnešním utkání, nahození GIEBA GOLUBCHIKOVA od modré končí překvapivě až v brance! Tato branka jde z velké části na vrub brankáře týmu Lions. Bez asistence.

    Jiří Liebreich

    Branky a nahrávky: 29. Bachofner (Nicolay) – 6. Golubchikov, 36. Kuznetson (Reyn)


    ZSC Lions: Zürrer (od 32. min Peter) – Braun, Bucher, Nicolay, Isler, Breiter, Gandola, Metting, Bartolomai, Arnold, Seiler, Gander, Bachofner, Prassl, Sprecher, Zumbühl, Rüdi, Hagmann, Schmidli, Müller.
    Okanagan Hockey Academy: Ungar – Foltal, Szatatecsny P., Sztatecsny E., Flamand, Alena, Gusi, Boskovic, Baltram, Antonitsch, Hebernig, Golubchikov, Sten, Flamand, Hochman, Reyn, Kuznetson, Huber, Poynter, Welterer.
    bahis siteleri