Chrudim – Slavia 9:0 (kon.) | Zruč n/S – Helas Brno 7:3 (kon.) | Tango Brno – Balticflora Teplice 8:3 (kon.)
Bohemians Futsal – Vysoké Mýto 7:5 (kon.)
konec
FK Chrudim
9:0 (4:0)
SK Slavia Praha
Pátek 05.04.2013, 20:00Play-off Futsal ligy
Předzápasové kurzy
     
    38:50
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Naděje domácích na pověstnou desítku ještě žije! MICHAL MAREŠ dostal v protiútoku míč přímo na nohu a přesným doklepnutím po deváté překonává Kučeru – 9:0!
     
    35:43
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Další chyba při bránění domácího útoku, na zadní tyči se zjevil úplně osamocený PETR VLADYKA, dostal přihrávku a jemným dotekem upravuje již na rozdíl osmi branek – 8:0!
     
    32:49
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Dokonalý rozbor obrany Slavie znamená sedmou branku! Příchod kapitána Vladyky hru evidentně povzbudil, nyní poslal narážečku MICHALU MAREŠOVI, který dovezl míč do odkryté slavistické klece – 7:0!
     
    25:45
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A nyní Felipemu chybělo ke druhé radosti jen štěstí! Na levé straně dostal namazáno od Dentinha a svoji střelu po zemi poslal do tyče. Před prázdnou branku se poté ocitl úplně volný LUKÁŠ REŠETÁR a nedělalo mu žádný problém dopravit míč pošesté do sítě – 6:0!
     
    24:56
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak přece jen to FELIPEMU vyšlo! I tato brazilská posila se zapisuje do střelecké listiny, když poměrně z velké vzdálenosti zamířil přesně k tyči – 5:0!
     
    19:41
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A ještě v samotném závěru navyšuje své vedení! Střelu Maxe tentokrát vyrazil, na dorážku volného TOMÁŠE KOUDELKY ale již neměl šanci zareagovat – 4:0!
     
    11:36
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Brazilec MAX dnes opět potvrzuje, že se mu proti Slavii daří. Připisuje si již jedenadvacátou branku ve vzájemných soubojích. Nyní mu stačilo tvrdě a přesně vystřelit z levé strany do šibenice Kučerovy branky – 3:0!
     
    05:31
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Náskok domácího týmu se zvyšuje! Obrana Slavie naprosto zapomněla na Koudelku, který šel sám na brankáře. Kučera ho dokázal vychytat, ale na dorážku exslávisty PETRA OLIVY byl i on krátký – 2:0!
     
    02:04
    Chrudim právě vstřelila branku!
    To už ale neplatí! Obrana Slavie si nedokázala pohlídat MAXE, který si skvěle našel místo v předbrankovém prostoru a ranou z první prostřelil Kučeru – 1:0!

    Petr Dejnožka

    Branky: 2. Max, 5. Oliva, 11. Max, 19. Koudelka, 24. Felipe, 25. Rešetár, 32. Mareš M., 35. Vladyka, 38. Mareš M.

    Karty:   13. Filinger (SLA), 28. Rott (SLA)


    FK Chrudim: Meller (Žďánský) – Popelka, Max, Dentinho, Vladyka, Oliva, Douglas, Rešetár, Felipe, Koudelka, Chmelík, Mareš M.
    SK Slavia Praha: Kučera – Vejvoda, Wojnar, Šimon, Žampa, Filinger, Čonka, Sop, Havrda, Rott, Matějka, Pytloun

    Rozhodčí: Trlida, Černý – Ježek