Buffalo – Ottawa 4:2 (kon.) | Pittsburgh – NY Rangers 2:1 (1:0 po s.n.) | St. Louis – Columbus 3:1 (kon.)
Colorado – Detroit 2:3 (po pr.) | Anaheim – Dallas 1:3 (kon.) | San Jose – Calgary 2:1 (kon.)
Winnipeg – Philadelphia 4:1 (kon.) | Nashville – Chicago 0:1 (kon.) | Los Angeles – Edmonton 4:1 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
1:3 (1:3, 0:0, 0:0)
Dallas Stars
Sobota 06.04.2013, 04:00 • Honda Center, Anaheim / Kalifornie • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    19:13
    Dallas právě vstřelil branku!
    A již to neplatí, náskok Stars je iž dvoubrankový! ALEX CHIASSON zakončuje, ač bráněn, rychlý protiútok Stars po dobře načasované přihrávce z levé strany od Fiddlera! Na to byl Fasth "krátký". Asistence: Vernon Fiddler, Brenden Dillon.
     
    13:54
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dallas překvapuje v první třetině čím dál více, nyní dokonce ERIC NYSTRÖM dává vedoucí branku při vlastním oslabení, když Fasth hodně špatně odhadl svůj výjezd z branky a Nyström tak dává gól do prázdné branky z levé strany! Asistence: Vernon Fiddler, Trevor Daley.
     
    09:21
    Anaheim právě vstřelil branku!
    To byla rychlá odpověď, ANDREW COGLIANO se dostal ke střele z levé strany a z ostrého úhlu překonává Lehtonena. Asistence: David Steckel, Bryan Allen.
     
    09:03
    Dallas právě vstřelil branku!
    LANE MACDERMID nyní "zchladil" domácí tým, když bekhendem překonává Fastha a dává vedoucí branku utkání, Dallas vede 1:0! Asistence: Antoine Roussel, Ryan Garbutt.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 10. Cogliano (Steckel, Allen) – 10. MacDermid (Roussel, Garbutt), 14. Nyström (Fiddler, Daley), 20. Chiasson (Fiddler, Dillon)


    Anaheim Ducks: Fasth (Hiller) – Souray, Beauchemin, Fowler, Allen, Sbisa, Lovejoy – Ryan, Getzlaf, Perry – Etem, Cogliano, Selänne – Dvořák, S. Koivu, Winnik – Beleskey, Holland, Palmieri
    Dallas Stars: Lehtonen (Bachman) – Dillon, Golikoski, Daley, Robidas, Rome, Larsen – Nyström, Benn, E. Cole – R. Whitney, L. Eriksson, Fraser – Roussel, Eakin, Chiasson – Mac Dermid, Garbutt, Fiddler

    Rozhodčí: Kimmerly, Kozari – Wheler, Henderson

    Diváci: 16884
    bahis siteleri