Vítkovice – Mladá Boleslav 4:3 (kon.) | Tatran – Chodov 4:5 (0:2 po s.n.)
po s.n. (0:2)
ESA logistika Tatran Střešovice
4:5 (2:2, 2:1, 0:1 - 0:0)
FAT PIPE Florbal Chodov
Úterý 09.04.2013, 19:00Play-off Livesport Superligy florbalu
Předzápasové kurzy
     
    70:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým TJ JM Pedro Perez Chodov poté,co rozhodující náskok proměnil MAX WAHLGREN – 4:5!
     
    56:29
    Chodov právě vstřelil branku!
    Hosté se nakonec dočkali srovnání! ONDŘEJ MIKEŠ vyslal přízemní střelu a překonal Kafku – 4:4! Asistence: Martin Zozulák.
     
    37:11
    Chodov právě vstřelil branku!
    ONDŘEJ MIKEŠ předvedl nádhernou samostatnou akci a nekompromisně překonal Kafku – 4:3! Asistence: Martin Zozulák.
     
    31:30
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Domácí odskakují na rozdíl dvou branek! Zodpovědnost vzal na svá bedra JAN NATOV, který si vyběhl od mantinelu a střelou do šibenice prostřelil bezmocného Bindera – 4:2! Asistence: Tomáš Vávra.
     
    29:56
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Hosté nyní vyrobili chybu v rozehrávce, míček dolétl na hokejku Richtera, který ještě namazal před prázdnou branku na MARKA VÁVRU a ten se nedokázal mýlit – 3:2! Asistence: Martin Richter.
     
    13:50
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Tak přece jen tu máme vyrovnané skóre! Chodov svůj dvoubrankový náskok udržet nedokázal, z další dorážky se prosazuje JOHAN VON DER PAHLEN – 2:2! Asistence: Milan Fridrich.
     
    10:35
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Tentokrát ale hostující brankář nestačil! K odraženému míčku se totiž po střele Natova dostal MARTIN RICHTER, který bleskově vrátil míč do sítě Chodova – 1:2! Asistence: Jan Natov.
     
    08:17
    Chodov právě vstřelil branku!
    Střešovice silně nepodchytily začátek zápasu a prohrávají již rozdílem dvou branek! Rozehrávkou z rohu hřiště našel Wahlgren MATĚJE JENDRIŠÁKA, který z první prostřelil Kafku – 0:2! Asistence: Max Wahlgren.
     
    04:43
    Chodov právě vstřelil branku!
    Máme zde úvodní branku dnešního zápasu, do vedení se dostávají hosté! Pražan našel svoji přihrávkou PATRIKA DÓŽU, který prudkou ranou k tyči nedal Kafkovi šanci – 0:1! Asistence: Martin Pražan.

    Petr Dejnožka


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA logistika Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 11. Richter (Natov), 14. Von der Pahler (Fridrich), 30. Vávra (Richter), 32. Natov (Vávra) – 5. Dóža (Pražan), 9. Jendrišák (Wahlgren), 38. Mikeš (Zozulák), 57. Mikeš (Zozulák), rozh. náj. Wahlgren


    ESA logistika Tatran Střešovice: Kafka (Zich) – Deutsch, Hlavička, Podhráský, Heřmanský, Von der Pahlen, Klimeš, Hartman, Fořt, Vávra, Richter, Riebauer, Vávra, Kolísko Jan, Ondrušek, Fridrich, Kolísko Jiří, Ullmann, Natov
    FAT PIPE Florbal Chodov: Binder (Barák) – Pražan, Podhráský, Jendrišák, Wahlgren, Cepek, Zozulák, Fiala, Klápa, Pražák, Flousek, Christiansson, Sýkora, Mikeš, Schubert, Dóža, Běhavý, Kotlas, Bouša

    Rozhodčí: Černý, Janoušek