Bulldogs – Královské Vinohrady 3:5 (kon.)
konec
Bulldogs Brno
3:5 (1:2, 1:2, 1:1)
TJ Sokol Královské Vinohrady
Neděle 14.04.2013, 11:00 • Tatran Bohunice - nová hala • 1. liga žen
     
    44:45
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Je rozhodnuto a navíc bude tento gól zaznamenán jako využitá přesilovka. MARTINA JANDOVÁ dopravila míček do prázdné brány. Bez asistence
     
    32:44
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    A je tady drama. Brňanky dlouho obléhaly bránu Vinohrad a poté přišla krásná střela KATEŘINY KNOTKOVÉ, která zapadla přesně do sítě. Parádní gól a z toho tlaku si hráčky z města pod Špilberkem kontaktní branku zasloužily. Asistence: Monika Dundelová.
     
    29:41
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Tak přeci jen snížení a jiskra naděje pro Brňanky. Sekaninová střílela a SIMONA NÉMETHOVÁ šikovnou tečí překonala Jandovou, která reagovala na první střelu a teč ji překvapila. Je sníženo a do poslední části půjdou hráčky Bulldogs s nadějí. Asistence: Michaela Sekaninová.
     
    23:40
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    V závěru přesilovky se hostující hráčky prosazují, a to už je pro Brno hodně složitý výsledek. Kapitánka LENKA HRDINOVÁ napřáhla z levé strany a prudká rána končí v síti. Marková si sice na míček sáhla, ale chytit jej nedokázala. Asistence: Hana Vejborná.
     
    19:42
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    ...jenže sotva jsem to dořekl, skóre se přeci jen mění. Dnes podruhé se trefuje TEREZA TRUNEČKOVÁ, jejíž střela švihem doputovala do sítě. Marková toho příliš neviděla a nemohla tak zasáhnout. Asistence: Eliška Čermáková.
     
    13:00
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Jenže vzápětí přichází další gól v podání hostů. TEREZA TRUNEČKOVÁ viděl poskakující míček před bránou a nikým netísněna jej dopravila do sítě. Brněnská obrana ji dostatečně nepohlídala a Pražanky znovu vedou. Asistence: Aneta Tvrzníková.
     
    11:13
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Tak přeci jen přišla střela a vůbec první. Přesilovka je využitá a Jandová hodně podcenila střelu BARBORY FRIŠAUFOVÉ, sice ji dokázala zkrotit, nicméně ji smolně vypadla z rukou a zapadla do brány. Bez asistence.
     
    04:51
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Hosté sice nebyli lepším týmem, přesto jdou do vedení z vůbec první větší šance zápasu. Jandová přihrála zpoza brány na TEREZU KOMOROUSOVOU a ta si před bránou dokázala poradit. Míček je v síti a Pražanky otevírají účet zápasu. Asistence: Martina Jandová.

    Roman Zajíček

    Tereza Velikovská


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 12. Frišaufová, 30. Neméthová (Sekaninová), 33. Knotková (Dundelová) – 5. Komorousová (Jandová M.), 13. Trunečková T. (Tvrzníková), 20. Trunečková T. (Čermáková), 24. Hrdinová (Vejborná), 45. Jandová M.


    Bulldogs Brno: Marková – Frišaufová, Koláčková, Úšelová, Némethová, Baldrmannová, Sekaniová, Knotková, Dufková, Ďurišová (C), Dundelová, Machů, Bachratá. Trenér: Robert Honc.
    TJ Sokol Královské Vinohrady: Jandová J. – Kuhnová, Tvrzníková, Plecitá, Reichová, Jandová M., Trunečková K., Čermáková, Strejcovská, Trunečková T., Červená, Komorousová, Dreslerová, Vejborná, Bartíková, Hrdinová (C), Samake, Müllerová, Lehutová. Trenér: Petr Jirges.

    Rozhodčí: Laštovička Lu. – Němec Ji.

    Diváci: 69