Washington – Toronto 5:1 (kon.) | NY Islanders – Florida 5:2 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 4:2 (kon.)
Ottawa – Carolina 3:2 (kon.) | Winnipeg – Tampa 4:3 (2:0 po s.n.) | St. Louis – Vancouver 2:1 (2:0 po s.n.)
Edmonton – Minnesota 3:5 (kon.) | San Jose – Los Angeles 3:2 (1:0 po s.n.)
konec
Washington Capitals
5:1 (1:0, 3:0, 1:1)
Toronto Maple Leafs
Středa 17.04.2013, 01:00 • Verizon Center • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:58
    Washington právě vstřelil branku!
    A je to tu znovu a znovu. Hosté přesilovku nevyužívají, domácí ano. Po střele Greena od modré se puk odrazil od mantinelu za brankou zpět před Scrivense, pohotovou dorážkou se prezentoval MARCUS JOHANSSON, pro něhož je to šestá letošní trefa. Asistence: Mike Green, Mike Ribeiro.
     
    43:05
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A ten končí brankou. Hamiltonovu střelu z otočky tečuje mezi betony Holtbyho MICHAIL GRABOVSKI! Asistence: Greater Hamilton, Leo Komarov.
     
    33:59
    Washington právě vstřelil branku!
    A je to přesně, jak jsem zmínil – domácí ukázali soupeři, jak se hraje přesilovka a skóre je už 4:0! Green nabil nejlepšímu střelci NHL ALEXANDRU OVEČKINOVI na jeho obvyklou střeleckou pozici z levého kruhu a domácí kapitán se nechytatelnou ranou nemýlil! Domácí hvězda je zároveň i nejlepším střelcem NHL v přesilových hrách. Asistence: Mike Green, Mike Ribeiro.
     
    27:55
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí tým potvrzuje velmi kvalitní výkon třetí brankou. Domácí se dostali do přečíslení tří proti jednomu. Carlson ideálně vybídl k zakončení TROYE BROUWERA, který se rozhodl pro bekhendový blafák do protipohybu Scrivense. Puk končí mezi betony gólmana Maple Leafs. Pro domácího útočníka je to třetí zápas v řadě s alespoň jedním vstřeleným gólem. Asistence: John Carlson, Martin Erat.
     
    25:03
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals využívají přesilovou hru v její druhé půli. Hvězdný kapitán domácích Ovečkin dostal přihrávku do své obvyklé pozice, odkud vypálil dělovou ránu tahem. Puk před Scrivensem tečuje MARTIN ERAT, po jehož zásahu míří puk do odkryté branky. Tým z hlavního města tak potvrzuje, proč má nejlepší přesilovku v NHL. Asistence: Alexander Ovečkin, John Carlson.
     
    14:27
    Washington právě vstřelil branku!
    Je tu první branka utkání, do vedení jdou domácí Caps! Chimera vybojoval puk na kruhu a nechal ho projít za sebe na modrou. Odtud vypálil z voleje JACK HILLEN, jehož střelu nešťastně tečuje za záda vlastního gólmana útočník Kadri. Scrivens mohl jen těžko reagovat na rychlou změnu směru letu puku. Asistence: Jason Chimera, Eric Fehr.

    Jiří Liebreich

    Branky a nahrávky: 15. Hillen (Chimera, Fehr), 26. Erat (Ovečkin, Carlson), 28. Brouwer (Carlson, Erat), 34. Ovečkin (Green, Ribeiro), 51. Johansson (Green, Ribeiro) – 44. Grabovski (Hamilton, Komarov)


    Washington Capitals: Holtby – Erskine, Alzner, Hillen, Green, Oleksy, Carlson – Ovečkin, Bacstrom, Johansson – Erat, Ribeiro, Brouwer – Fehr, Perreault, Chimera – Volpatti, Hendricks, Beagle.
    Toronto Maple Leafs: Scrivens – Phaneuf, Franson, Gardiner, O´Byrne, Liles, Fraser – Kessel, Bozak, Van Riemsdyk – Kuljomin, Kadri, Frattin – Komarov, Grabovski, MacArthur – McLaren, McClement, Orr.

    Rozhodčí: Kowal, Devorski – Morin, Amell
    bahis siteleri