Washington – Toronto 5:1 (kon.) | NY Islanders – Florida 5:2 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 4:2 (kon.)
Ottawa – Carolina 3:2 (kon.) | Winnipeg – Tampa 4:3 (2:0 po s.n.) | St. Louis – Vancouver 2:1 (2:0 po s.n.)
Edmonton – Minnesota 3:5 (kon.) | San Jose – Los Angeles 3:2 (1:0 po s.n.)
konec
Philadelphia Flyers
4:2 (2:0, 1:1, 1:1)
New York Rangers
Středa 17.04.2013, 01:30NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:47
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A je hotovo. JAKUB VORÁČEK střelou do prázdné branky pečetí výhru svého celku. Asistence: Kimmo Timonen, Claude Giroux.
     
    47:28
    Rangers právě vstřelili branku!
    Přesilová hra se Rangers nepovedla, ale vše si vynahradili chvíli poté, co Hartnell opustil trestnou lavici. DEREK STEPAN dokázal prostřelit Masona a dostává svůj tým na dostřel jediné branky. Asistence: Ryan Callahan, Derick Brassard.
     
    30:00
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers svou přesilovou hru bleskově využívají, když se střelou od modré čáry prosadil finský obránce KIMMO TIMONEN. Philadelphia tak znovu vede o dvě branky. Asistence: Claude Giroux.
     
    22:54
    Rangers právě vstřelili branku!
    A přeci je sníženo. MATS ZUCCARELLO napravil to, co se před chvílí nepodařilo jeho spoluhráči. Svou prudkou střelou vymetl pavučiny v síti Flyers a hosté tak jsou domácím na dostřel jediné branky. Asistence: John Moore.
     
    17:21
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers jde na konci první třetiny do dvoubrankového vedení. Obránce ERIK GUSTAFSSON střelou od kruhů nedal svému krajanovi v brance Rangers vůbec žádnou šanci a posílá svůj tým do vedení o dvě branky. Asistence: Sean Couturier, Matt Read.
     
    09:28
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Ale to už nyní neplatí. Jedna z prvních vážnějších akcí končí brankou. BRAYDEN SCHENN se střelou zblízka prosazuje proti Lundqvistovi a otevírá skóre dnešního utkání. Asistence: Brandon Manning, Danny Briere.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 10. Schenn B. (Manning, Briere), 18. Gustafsson (Couturier, Read), 30. Timonen (Giroux), 60. Voráček (Timonen, Giroux) – 23. Zuccarello (Moore), 48. Stepan (Callahan, Brassard)


    Philadelphia Flyers: Mason (Bryzgalov) – Gustafsson, Timonen, Schenn L., Manning, Foster, Lauridsen – Voráček, Giroux, Gagne – Briere, Schenn B., Hartnell – Simmonds, Couturier, Read – Fedotěnko, Hall, Rosehill
    New York Rangers: Lundqvist (Biron)– McDonagh, Girardi, Del Zotto, Stralman, Moore, Eminger – Nash, Stepan, Callahan – Hagelin, Richards, Boyle – Clowe, Brassard, Zuccarello – Pyatt, Powe, Asham

    Rozhodčí: Kozari, Meier – Miller, Sericolo
    bahis siteleri