Club Bruggy – Waregem 3:4 (kon.)
konec
Club Bruggy KV
3:4 (1:2)
SV Zulte-Waregem
Čtvrtek 18.04.2013, 20:30 • Jan Breydelstadion, Brugge • Belgická Jupiler Pro League
Předzápasové kurzy
     
    86
    Bruggy právě vstřelily branku!
    Domácí tým začíná být s přicházejícím koncem utkání nebezpečný. Střelou z asi 23 metrů poslal míč do branky VADIS ODJIDJA-OFOE a brankář Bruzzese jen zíral, co si jeho protihráč dovolil. Čtyři minuty před koncem základní hrací doby je stav skóre 3:4.
     
    83
    Bruggy právě vstřelily branku!
    Hlavičkující JESPER JORGENSEN snižuje sedm minut před koncem řádné hrací doby na 2:4.
     
    73
    Waregem právě vstřelil branku!
    M'BAYE LEYE si připisuje dnešní třetí gól, a zaznamenává tak hattrick. Útočník hostujícího celku se opět výborně uvolnil, obdržel přihrávku, zpracoval si balon a chvíli počkal. LEYE moc dobře věděl, co dělá a udělal to opravdu brilantně. Hosté vedou už o tři branky.
     
    58
    Waregem právě vstřelil branku!
    M'BAYE LEYE si připisuje dnešní druhou trefu a byla opět velmi povedená. Nejprve LEYE obdržel balon, odstavil dva protihráče a pak elegantně vystřelil. Tato střela byla velmi přesná, a soupeřovu branku tak rozvlnila dnes už potřetí.
     
    43
    Waregem právě vstřelil branku!
    Hosté podnikli skvělou útočnou akci a Leye ji ozdobil nádhernou přihrávkou, kterou vyslal ze své patičky. Připravený FRANCK BERRIER okamžitě vystřelil a výstavní trefou poslal hosty znovu do vedení.
     
    37
    Bruggy právě vstřelily branku!
    Na centrovaný balon si výborně vyskočil hlavičkující RYAN DONK a technickou střelou k tyči vyrovnal na 1:1. Brankář Bruzzese nestačil ani zareagovat a už musel míč lovit z brány.
     
    13
    Waregem právě vstřelil branku!
    Skvělou kolmou přihrávku za obranu obdržel M'BAYE LEYE, jenž si správně pohlídal ofsajdovou hranici a vyrazil směrem ke Kujovićově svatyni. M'BAYE LEYE si balon připravil na pravačku a přesnou trefou k tyči poslal hosty do vedení. Brankář Kujović neměl šanci inkasované brance zabránit, protože LEYE to provedl opravdu výtečně.

    Lucie Rapantová

    Branky: 37. Donk, 83. Jorgensen, 86. Odjidja-Ofoe – 13. Leye, 43. Berrier, 58. Leye, 73. Leye

    Karty:   52. Donk (BGY) – 87. Leye (WAR), 89. Bruzzese (WAR)


    Club Bruggy KV: Kujović ─ Meunier, Duarte, Stenman (22. Vázquez), Høgli ─ Refaelov (60. Trickovski), Odjidja-Ofoe, Donk, Gudjohnsen (61. Jorgensen), Lestienne ─ Bacca.
    SV Zulte-Waregem: Bruzzese ─ De Fauw, D'Haene, Colpaert, Godeau ─ Malanda, Berrier (84. Trajkovski), Delaplace ─ Conté (78. Skúlason), Hazard ─ Leye.

    Rozhodčí: Gumienny ─ De Neve, Stalport
    bahis siteleri