NY Rangers – Florida 6:1 (kon.) | Toronto – NY Islanders 3:5 (kon.) | Ottawa – Washington 3:1 (kon.)
Philadelphia – New Jersey 0:3 (kon.) | Montreal – Tampa 3:2 (kon.) | Winnipeg – Carolina 4:3 (po pr.)
St. Louis – Arizona 2:1 (1:0 po s.n.) | Dallas – Vancouver 5:1 (kon.) | Los Angeles – Columbus 2:1 (kon.)
San Jose – Minnesota 6:1 (kon.)
konec
New York Rangers
6:1 (2:1, 1:0, 3:0)
Florida Panthers
Pátek 19.04.2013, 01:00 • Madison Square Garden • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:36
    To je tedy střelnice! Blueshirts se na konec zápasu rozestříleli, což Scott Clemmensen odnáší šestou brankou ve své síti! Tu střílí BRAD RICHARDS, který nejdříve pálil zleva, aby se obtočením zpoza branky mohl prosadit z dorážky!
     
    56:35
    Jezdci skórují popáté! Své druhé branky večera se dočkává i DERICK BRASSARD, který si mezi kruhy počkal na parádní nahrávku Michaela Del Zotta! Asistence: Michael Del Zotto, Rick Nash.
     
    55:11
    Čtvrtý gól v síti Panterů! Brad Richards skvěle vystihl nahrávku beků soupeře v útočném pásmu, díky čemuž mohl zavést puk do situace dvou proti dvěma. Jeho nastřelení do branky se pak šťastně odrazilo od brusle MATSE ZUCCARELLA, který si připisuje svůj druhý gól večera! Asistence: Brad Richards.
     
    36:34
    A máme tu opět dvoubrankové vedení! Ryane Clowe na sebe za brankou soupeře dobře navázal dva hráče, aby mohl následně puk přistrčit před branku, kde stál úplně volný MATS ZUCCARELLO, který se svým bekhendem nemýlil. Asistence: Ryane Clowe.
     
    15:17
    Florida snižuje! JONATHAN HUBERDEAU dostal ve středním pásmu puk, projel jednoho obránce soupeře a mezi dalšími dvěma hráči parádně propálil Henrika Lundqvista! Asistence: Shawn Matthias, TJ Brennan.
     
    09:10
    Jezdci se ze středního pásma bleskově dostávají zpět do pásma, díky čemuž získali přečíslení. Po Callahanově křižné nahrávce se ke střele z voleje dostal sjíždějící RICK NASH, který domácí poslal do dvoubrankového vedení! Asistence: Ryan Callahan, Derek Stepan.
     
    03:06
    Rangers využívají přesilovou hru a dostávají se do vedení! Domácí se prosazují hned z první větší šance, kdy se pokusili puk okamžitě pálit na branku – Ryan Callahan s Rickem Nashem sice ještě úspěšní nebyli, ale dorážka DERICKA BRASSARDA se již uchytila! Asistence: Ryan Callahan, Rick Nash.

    Šimon Pilek

    Branky a nahrávky: 4. Brassard (Nash, Callahan), 10. Nash (Callahan, Stepan), 37. Zuccarello (Clowe), 56. Zuccarello (Richards), 57. Brassard (Zotto, Nash), 59. Richards – 16. Huberdeau (Matthias, Brennan)


    New York Rangers: Lundqvist (Biron)– McDonagh, Girardi, Del Zotto, Stralman, Moore, Eminger – Nash, Stepan, Callahan – Hagelin, Richards, Kreider – Clowe, Brassard, Zuccarello – Pyatt, Powe, Asham
    Florida Panthers: Clemmensen (Markström) – Campbell, Weaver, Kulikov, Gudbranson, Brennan, Petrovic – Huberdeau, Matthias, Rallo – Fleischmann, Goc, Kopecký – Upshall, Bjugstad, Skille – Howden, Shore, Parros

    Rozhodčí: HLAVNÍ: Dan O'Halloran + Gord Dwyer, ČÁROVÍ: Derek Amell + Jean Morin

    Diváci: 18 200
    bahis siteleri