NY Rangers – Florida 6:1 (kon.) | Toronto – NY Islanders 3:5 (kon.) | Ottawa – Washington 3:1 (kon.)
Philadelphia – New Jersey 0:3 (kon.) | Montreal – Tampa 3:2 (kon.) | Winnipeg – Carolina 4:3 (po pr.)
St. Louis – Arizona 2:1 (1:0 po s.n.) | Dallas – Vancouver 5:1 (kon.) | Los Angeles – Columbus 2:1 (kon.)
San Jose – Minnesota 6:1 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
3:2 (0:0, 2:1, 1:1)
Tampa Bay Lightning
Pátek 19.04.2013, 01:30 • Bell Centre - Montreal, Quebec • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:14
    Montreal právě vstřelil branku!
    BRIAN GIONTA 3:2!! Gionta se dostal ke střele z úhlu a uklidil puk do odkryté brány. Bishop byl bezmocný. Montreal využil první přesilovku z šesti.
     
    45:07
    Tampa právě vstřelila branku!
    VINCENT LECAVALIER vyrovnává na 2:2!! Kapitán Lightning se dostal k odraženému puku a z úhlu ho poslal do odkryté brány. Price nestačil zareagovat.
     
    37:36
    Tampa právě vstřelila branku!
    RICHARD PÁNIK snižuje na 1:2!! Slovenský hráč se dostal v brankovišti k dorážce a přesnou střelou vstřelil svůj pátý gól v letošní sezóně.
     
    35:05
    Montreal právě vstřelil branku!
    BRIAN GIONTA zvyšuje na 2:0!! Gionta se dostal po přihrávce Plekance v pravém kruhu ke střele, která zapadla přesně k pravé tyči.
     
    24:04
    Montreal právě vstřelil branku!
    ALEX GALCHENYUK posílá Montreal do vedení!! Canadiens se dostali ke dvěma střelám, které Bishop dokázal skvělými zákroky vyrazit, proti následné dorážce Galchenyuka na hranici brankoviště už byl ale bezmocný.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 25. Galchenyuk (Gallagher, Drewiske), 36. Gionta (Plekanec, Picioretty), 60. Gionta – 38. Pánik (Hedman, Killorn), 46. Lecavalier (Pouliot, Hedman)


    Montreal Canadiens: Price (Budaj) – Bouillon, Markov, Gionta, Plekanec, Bourque – Subban, Gorges, Gallagher, Desharnais, Picioretty – Drewiske, Weber, Galchenyuk, Eller, Ryder – Dumont, Halpern, Moen. Hlavní trenér: Michel Therrien
    Tampa Bay Lightning: Bishop (Garon) – Salo, Hedman, Purcell, Samkos, St. Louis – Brewer, Carle, Pouliot, Lecavalier, Malone – Gudas, Aulie, Pánik, Thompson, Killorn – Crombeen, Tyrell, Labrie. Hlavní trenér: Jon Cooper

    Rozhodčí: Francis Charron, Brad Meier – David Brisebois, Pierre Racicot
    bahis siteleri