Buffalo – NY Islanders 2:1 (1:0 po s.n.) | Minnesota – Edmonton 1:6 (kon.) | Chicago – Calgary 3:1 (kon.)
Arizona – Colorado 4:5 (0:2 po s.n.) | NY Rangers – New Jersey 4:0 (kon.)
po s.n. (0:2)
Arizona Coyotes
4:5 (2:3, 1:1, 1:0 - 0:0)
Colorado Avalanche
Sobota 27.04.2013, 04:00 • Jobing.com Arena - Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Colorado Avalanche. Autorem branky je PIERRE-ALEXANDRE PARENTEAU.
     
    45:56
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Hostům se dlouho nedařilo dostat puk ze třetiny, navíc bylo signalizováno další vyloučení, pak se však dostal puk k Stoneovi, ten střílí od modré z levé strany a u pravé tyčky je připravený na dorážku ANTOINE VERMETTE, který dává svou druhou branku v dnešním utkání. Asistence: Michael Stone, Keith Yandle.
     
    39:27
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Dobrá střela RYANA O´REILLYHO, který si sjel z levé strany blíže k brance a z místa pro vhazování přesnou střelou zápěstím překonává Smitha, pátá branka O´Reillyho v této sezóně, čtvrtá Colorada v dnešním utkání, hosté využívají přesilovou hru. Asistence: Tyson Barrie, Matt Duchene.
     
    35:11
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Až další přesilovková formace se dokázala prosadit, ROB KLINKHAMMER střílí z ostrého úhlu z levé strany a puk se odráží od obránce Avalanche Zanona přímo do branky, domácí využívají přesilovou hru. Asistence: Boyd Gordon, Keith Yandle.
     
    17:52
    Colorado právě vstřelilo branku!
    A není všemu konec, další kiks gólmana, podruhé za sebou je to domácí Smith, který nedokázal pořádně přitisknout svůj levý beton k tyči a PATRICK BORDELEAU protlačil puk do branky. Asistence: Matt Duchene, Tomáš Vincour.
     
    16:52
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Lehkovážnost ve hře jako by dolehla i na oba gólmany, ani Giguere, ani nyní Smith, si "za rámeček" své góly nedají, PIERRE-ALEXANDRE PARENTEAU překonává domácího gólmana poměrně lehkou střelou od modré a vyrovnává stav utkání. Zároveň hosté využívají přesilovou hru. Asistence: John Mitchell, Paul Stastny.
     
    13:45
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Gól hostů jako blesk z čistého nebe, nenápadná střela STEFANA ELLIOTTA, který se dostává do mezikruží, a po přihrávce od Ducheneho střílí "z první", puk jen zazvoní na konstrukci branky za zády Smitha. Asistence: Matt Duchene, Pierre-Alexandre Parenteau.
     
    08:45
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Colorado mělo dobrou šanci, Mitchell ale nepřekonal Smitha, domácí "šli" do rychlého protiútoku a téměř ze stejného místa, z jakého se trefil Schlemko, dává nyní druhou branku Coyotes ANTOINE VERMETTE. Asistence: Keith Yandle, Mikkel Boedker.
     
    03:17
    Phoenix právě vstřelil branku!
    DAVID SCHLEMKO se proháčkoval z pravé strany až mezi kruhy pro vhazování, položil si obránce Jana Hejdu, vypálil a puk končí v brance! V posledním utkání sezóny dává svůj první gól. Asistence: Kyle Chipchura, Paul Bissonnette.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 4. Schlemko (Chipchura, Bissonnette), 9. Vermette (Yandle, Boedker), 36. Klinkhammer (Gordon, Yandle), 46. Vermette (Stone, Yandle) – 14. Elliott (Duchene, Parenteau), 17. Parenteau (Mitchell, Stastny), 18. Bordeleau (Duchene, Vincour), 40. O´Reilly (Barrie, Duchene), rozh. náj. Parenteau


    Arizona Coyotes: Smith (LaBarbera) – Ekman-Larsson, Z. Michálek, Yandle, Schlemko, Klesla, Stone – Vrbata, Hanzal, Doan – Korpikoski, Vermette, Boedker – Conner, Gordon, Moss – Bissonnette, Bolduc, Chipchura
    Colorado Avalanche: Giguere (57. Varlamov) – O´Brien, Hunwick, Hejda, Elliott, Zanon, Barrie – Landeskog, O´Reilly, McLeod – Mitchell, Duchene, Parenteau – McGinn, Stastny, Kobasew – Bordeleau, Vincour, Palushaj

    Rozhodčí: St. Pierre, Meier – Wheler, Lazarovich

    Diváci: 16011