Buffalo – NY Islanders 2:1 (1:0 po s.n.) | Minnesota – Edmonton 1:6 (kon.) | Chicago – Calgary 3:1 (kon.)
Arizona – Colorado 4:5 (0:2 po s.n.) | NY Rangers – New Jersey 4:0 (kon.)
konec
New York Rangers
4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
New Jersey Devils
Sobota 27.04.2013, 21:20 • Madison Square Garden, Manhattan, New York City • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:30
    Rangers právě vstřelili branku!
    No to byla nádhera! Domácí předvedli krásnou kombinaci na jeden dotek, když Richards nejprve přenesl hru na Zuccarella, který už klidně mohl střílet, ale norský útočník ještě přiťukl kotouč na RICKA NASHE, který z mezikruží mířil do poloodkryté klece. Srdce hokejového fanouška muselo plesat. Asistence: Mats Zuccarello, Brad Richards.
     
    37:23
    Rangers právě vstřelili branku!
    A je tu třetí gól domácích. Richards vystihl za brankou rozehrávku obránce Larssona a okamžitě poslal puk mezi kruhy, odkud se ranou zápěstím prosadil RICK NASH. Asistence: Brad Richards.
     
    19:01
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí udeřili v oslabení! Židlický chyboval v rozehrávce, když ve středním pásmu poslal kotouč jen na hůl Stepana, který následně uvolnil RYANA CALLAHANA a kapitán Rangers svůj samostatný nájezd zakončil precizně provedenou rychlou kličkou. Callahan se trefuje v pátém zápase v řadě. Asistence: Derek Stepan.
     
    02:37
    Rangers právě vstřelili branku!
    Velký tlak elitní řady Rangers končí úvodním gólem zápasu! Callahan hodil od zadního mantinelu kotouč před branku, kde byl zcela volný DEREK STEPAN, který na nic nečekal a napálil puk za Hedbergova záda. Asistence: Ryan Callahan, John Moore.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 3. Stepan (Callahan, Moore), 20. Callahan (Stepan), 38. Nash (Richards), 46. Nash (Zuccarello, Richards)


    New York Rangers: Lundqvist (Biron) – Girardi, McDonagh, Stralman, Del Zotto, Moore, Eminger – Callahan, Stepan, Hagelin – Nash, Brassard, Asham – Zuccarello, Richards, Pyatt – Kreider, Powe, Newbury.
    New Jersey Devils: Hedberg (Brodeur) – Larsson, Greene, Židlický, Volčenkov, Harrold, Tallinder – Kovalčuk, Henrique, Ponikarovskij – Clarkson, Zajac, Eliáš – Sullivan, Josefson, Zubrus – Bernier, Gionta, Carter.

    Rozhodčí: Jackson, Kozari – Devorski, Sericolo