NHL
Boston – Ottawa 2:4 (kon.)
konec
Boston Bruins
2:4 (0:1, 1:1, 1:2)
Ottawa Senators
Pondělí 29.04.2013, 01:00 • TD Garden • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:23
    Ottawa právě vstřelila branku!
    KYLE TURRIS tenhle zápas definitivně rozhodl, přes půl hřiště zamířil do prázdné branky Asistence: Erik Karlsson, Daniel Alfredsson.
     
    56:26
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Velký šok pro Bruins! JEAN-GABRIEL PAGEAU před Raskem dorazil z blízkosti u levé tyčky vyraženou střelu od modré čáry od Methota, jelikož si ho nikdo z protihráčů nevšímal. A tuhle chybu domácích, jak se patří, potrestal. Asistence: Marc Methot, Erik Karlsson.
     
    40:14
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston vyrovnává hned na začátku třetího dějství! Německý bek DENNIS SEIDENBERG dostal přihrávku od Cháry na pravou stranu, odkud zamířil z první přesně k tyči. Puk se od ní ještě odrazil a skončil za brankovou čárou. Skvělý start domácích do poslední části tohoto utkání. Asistence: Milan Lucic, Kaspars Daugavinš.
     
    39:56
    Bruins právě vstřelili branku!
    Gól do šatny, prakticky z poslední akce Medvědi skórují! Redden zprava v rychlosti prostrčil puk na RICHE PEVERLEYHO, jenž sám z blízkosti bleskovou střelou poprvé překonal Lehnera. Asistence: Wade Redden, Dennis Seidenberg.
     
    30:33
    Ottawa právě vstřelila branku!
    JARED COWEN dostal přihrávku na modrou čáru po delší kombinaci Senátorů a pak tvrdě z voleje vypálil. Rask se nestačil k levé tyčce přemístit včas, na střelu asi ani dobře neviděl, a tak se puk třepotal v síti. Asistence: Kyle Turris, Sergej Gončar.
     
    16:59
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Autorem branky je ERIK CONDRA, který si skvěle vyměnil puk s Pageauem, přičemž dokázal dorazit spoluhráčovu rychlou střelu nakonec za záda Raska, jelikož stál ve správný čas na správném místě. Domácího brankáře položil jednoduchou kličkou a pak zacílil. Asistence: Jean-Gabriel Pageau, Cory Conacher.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 40. Peverley (Redden, Seidenberg), 41. Seidenberg (Lucic, Daugavinš) – 17. Condra (Pageau, Conacher), 31. Cowen (Turris, Gončar), 57. Pageau (Methot, Karlsson), 60. Turris (Karlsson, Alfredsson)


    Boston Bruins: Rask (Chudobin) – Seidenberg, Chára, Boychuk, Ference, McQuaid, Redden – Seguin, Bergeron, Marchand – Daugavinš, Krejčí, Lucic – Peverley, Kelly, Soderberg – Paille, Campbell, Thornton
    Ottawa Senators: Lehner (Anderson) – Karlsson, Methot, Cowen, Gončar, Phillips, Wiercioch – Alfredsson, Turris, Michálek – Silfverberg, Zibanejad, Latendresse – Conacher, Smith, Greening – Neil, Pageau, Condra

    Rozhodčí: Rooney, Kozari – Nowak, Amell

    Diváci: 17565