USA – Rakousko 5:3 (kon.) | Norsko – Slovinsko 3:1 (kon.) | Rusko – Lotyšsko 6:0 (kon.)
Kanada – Dánsko 3:1 (kon.) | Finsko – Slovensko 2:0 (kon.) | Česko – Švédsko 1:2 (kon.)
konec
Česko
1:2 (0:1, 1:1, 0:0)
Švédsko
Sobota 04.05.2013, 20:15Hala Globen, Stockholm - Je dílem architektů Svanta Berga a Larse Vretblada a je největší své • Mistrovství světa
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    32:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čeští fanoušci se dočkali! V samotném závěru přesilové hry přichází snížení! Na pravé straně se k puku dostal Jakub Voráček, jeho nahození ideálně tečoval JIŘÍ HUDLER (1+0) a poprvé překonal brankáře Enrotha – 1:2! Asistence: Jakub Voráček (1+1) a Jiří Tlustý (0+1).
     
    23:38
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tentokrát se již hokejisté Tre Kronor radují! Švédové poslali puk na modrou čáru na hokejku HENRIKA TALLINDERA (1+1), který využil Salákova zakrytého výhledu a nahozením rozvlnil síť v české svatyni – 0:2! Asistence: Joel Lundqvist (0+1) a Erik Gustafsson (0+1).
     
    10:14
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Chvíli po návratu vyloučeného hráče přichází první branka švédského výběru! JIMMIE ERICSSON (1+0) zůstal na českém brankovišti úplně nekrytý, dostal přihrávku a z první našel prostor u pravé Salákovy tyče – 0:1! Asistence: Martin Thornberg (0+1) a Calle Jarnkrok (0+1).
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 33. Hudler (Voráček, Tlustý) – 11. Ericsson (Thornberg, Jankrok), 24. Tallinder (Lundqvist, Gustafsson)


    Česko: Salák (39. – 39. Francouz) – Michálek, Šmíd, Hejda, Nakládal, Čáslava, Kutlák – Fleischmann, Vrbata, Hanzal – Tlustý, Hudler, Voráček – Kovář, Tenkrát, Hertl – Hubáček, Novotný, Irgl – Vrána
    Švédsko: Enroth (Markström) – Kronwall, Falth, Tallinder, Gustafsson, Granberg, Fransson – Eriksson, Persson, Axelsson – Hjalmarsson, Lundqvist, Jamtin – Lindberg, Ericsson, Landeskog – Pettersson, Jarnkrok, Danielsson – Thörnberg

    Rozhodčí: Bulanov, Olenin (oba Rusko) – Carlson (Kanada), Schräder (Německo)

    Diváci: 12 500 (vyprodáno)
    bahis siteleri