Manchester City – West Brom 1:0 (kon.) | Wigan – Swansea 2:3 (kon.)
konec
Wigan Athletic
2:3 (1:0)
Swansea City
Úterý 07.05.2013, 20:45 • DW Stadium, Wigan • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    76
    Swansea právě vstřelila branku!
    Domácí obránci opět chybovali v defenzivní činnosti a znovu je to stálo obdrženou branku. Ukázkově si balon zpracoval DWIGHT TIENDALLI a pak nekompromisně vystřelil. Brankář Joel neměl šanci inkasované brance zabránit.
     
    59
    Swansea právě vstřelila branku!
    Domácí hráči chybovali v rozehrávce a stálo je to obdrženou branku. Výborně se dokázal uvolnit ITAY SHECHTER, kterému Hernandez okamžitě adresoval přihrávku a SHECHTER štiplavou střelou srovnal skóre na 2:2.
     
    53
    Wigan právě vstřelil branku!
    JAMES MCCARTHY se výborně uvolnil, zaběhl si za obranu a později tam od Caldwella obdržel kolmou přihrávku. JAMES MCCARTHY si navedl míč na pravačku a technickou střelou překonal brankáře Vorma, který nedokázal inkasovanému gólu zabránit.
     
    50
    Swansea právě vstřelila branku!
    Routledge se výborně rozhlédl a poté ze své kopačky vyslal nádherný centr, kterého se v pokutovém území zmocnil ANGEL RANGEL, jenž prudkou střelou trefil tyčku, od které se míč odrazil do branky. Joel to vůbec nečekal, a tak zůstal jen překvapivě zírat.
     
    45+1
    Wigan právě vstřelil branku!
    Domácí hráči se opět pohybovali na soupeřově polovině a konečně se dostali vstřelené branky. Z pravé strany nejprve přilétl zajímavý centr do vápna, kde chtěl hlavičkovat Kone, ale pozorný Vorm balon vyboxoval. Nicméně vyboxoval ho přesně do míst, kde se objevil RÓGER ESPINOZA, jenž pálil z voleje a přesnou trefou poslal svůj tým do vedení.

    Lucie Rapantová

    Branky: 45+1. Espinoza, 53. McCarthy – 50. Rangel, 59. Shechter, 76. Tiendalli

    Karty:   78. Watson (WIG), 90+2. Gomez (WIG) – 44. Shechter (SWN), 90+8. Guzman (SWN)


    Wigan Athletic: Joel ─ Boyce (86. Stam), Caldwell, Scharner, Espinoza ─ McCarthy, Watson (86. Gomez), McArthur ─ Maloney, McManaman (64. Di Santo), Kone.
    Swansea City: Vorm (86. Tremmel) ─ Tiendalli, Monk, Williams, Davies ─ Rangel, Britton, De Guzman ─ Routledge, Shechter (69. Dyer), Hernandez (79. Agustien).

    Rozhodčí: Friend ─ Ledger, Massey

    Diváci: 18 890