Pardubice – Sokolov 2:0 (kon.) | Karviná – HFK Olomouc 7:1 (kon.) | Vlašim – Táborsko 0:2 (kon.)
Opava – Čáslav 2:3 (kon.) | Zlín – Most 1:1 (kon.)
konec
Slezský FC Opava
2:3 (1:1)
FK Čáslav
Sobota 11.05.2013, 18:00 • Městský stadion v Opavě • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    79
    Čáslav právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedená a přibližují se tímto gólem k bojům o záchranu! Naopak domácí v případě prohry jsou jednou nohou v MSFL. Přímo z rohu se prosazuje ALEXANDROS MELISSOPOULOS.
     
    73
    Čáslav právě vstřelila branku!
    A máme opět vyrovnáno. Štrbák nedokázal odkopnout balón. ALEXANDROS MELISSOPOULOS se dostal do samostatného úniku a přesnou ránou k tyči nedal Květonovi šanci.
     
    70
    Opava právě vstřelila branku!
    Obrovská radost domácích fotbalistů. V druhé půli se jim doposud vůbec nedařilo, ale teď se z ničeho nic dostali do vedení. Partyšův centr z pravé strany přistál na noze MICHALA ŠROMA, který se zbavil svého strážce a střelou ke vzdálenější tyči posílá svůj tým dnes podruhé do vedení.
     
    36
    Čáslav právě vstřelila branku!
    Tak to je pro domácí obrovský šok. Lehkým dloubáčkem překonal Květone úplně nehlídaný DAVID FIKEJZ. Začínáme tedy znovu od nuly.
     
    29
    Opava právě vstřelila branku!
    Domácí stadión je na nohou! Sedláčkův centr zužitkoval přesnou hlavičkou za bezmocného Duchečka ZDENĚK PARTYŠ a posílá tak svůj tým do vedení.

    Daniel Bartonec


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Čáslav. Více informací zde.

    Branky: 29. Partyš, 70. Šrom – 36. Fikejz, 73. Melissopoulos, 79. Melissopoulos

    Karty:   31. Jurečka (OPA), 37. Metelka (OPA), 83. Krčmařík (OPA) – 16. Guggino (CAS), 29. Mylonas (CAS), 61. Fikejz (CAS), 66. Pollalis (CAS)


    Slezský FC Opava: Květon – Hrabina, Štrbák, Kostelný, Wirth (60. Mrázek), Jurečka (82. Krčmařík), Zapletal, Šrom, Sedláček (79. Binar), Partyš, Metelka.
    FK Čáslav: Ducheček – Achemaistos, Karal, Efthymiadis, Pollalis, Fikejz (90. Sklenář), Guggino, Melissopoulos (89. Kučera), Mylonas, Hippias, Stathoulopoulos (85. Chalkis).

    Rozhodčí: Hrubeš – Filípek, Dobrovolný

    Diváci: 1850
    bahis siteleri