Stoke – Tottenham 1:2 (kon.) | Everton – West Ham 2:0 (kon.) | Fulham – Liverpool 1:3 (kon.)
Norwich – West Brom 4:0 (kon.) | Queens Park – Newcastle 1:2 (kon.) | Sunderland – Southampton 1:1 (kon.)
Manchester Utd. – Swansea 2:1 (kon.)
konec
Fulham FC
1:3 (1:1)
Liverpool FC
Neděle 12.05.2013, 16:00 • Craven Cottage, London • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    85
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Hattrick pro DANIELA STURRIDGEHO! Coutinho ho našel krásným pasem z poloviny hřiště a Sturridge přehodil vybíhajícího Schwarzera. Liverpool má za Suáreze plnohodnotnou náhradu.
     
    63
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Liverpool otáčí zápas a opět je to zásluhou DANIELA STURRIDGEHO! Hosté získali ve středu hřiště míč, který následně potáhl až před šestnáctku Coutinho. Mladý Portugalec pak poslal přesnou přihrávku na Sturridgeho, který se ocitl tváří v tvář před Schwarzerem a chladnokrevně ho obstřelil – 1:2!
     
    36
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Jak je fotbal jednoduchý! Wisdom našel dlouhým nákopem rozběhnutého DANIELA STURRIDGE, který si zpracoval míč, ve vápně obehrál dva obránce a přesnou střelou nedal Schwarzerovi šanci zasáhnout.
     
    33
    Fulham právě vstřelil branku!
    Cottagers jdou do vedení! Duff našel na pravé straně Riethera, který odcentroval přímo na hlavu nepokrytého DIMITARA BERBATOVA a ten z hranice malého vápna pohodlně zatloukl balón za záda Reiny.

    Martin Augustin

    Branky: 33. Berbatov – 36. Sturridge, 63. Sturridge, 85. Sturridge

    Karty:   52. Johnson (LIV)


    Fulham FC: Schwarzer – Riether, Hughes, Hangeland, Richardson (15. Emanuelson) – Duff, Karagounis (83. Riise), Enoch, Kačaniklić (71. Petrić) – Ruiz – Berbatov. Manažer: Martin Jol
    Liverpool FC: Reina – Wisdom (46. Enrique), Coates, Carragher, Johnson – Henderson, Lucas Leiva, Shelvey (77. Borini) – Downing, Sturridge, Coutinho (89. Coady). Manažer: Brendan Rodgers

    Rozhodčí: Halsey – Garratt, Beck
    bahis siteleri