Chrudim – Tango Brno 4:2 (kon.)
konec
FK Chrudim
4:2 (2:1)
FC Tango Brno
Pátek 17.05.2013, 16:30Play-off Futsal ligy
Předzápasové kurzy
     
    28:37
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí se ale nenechávají zaskočit a odskakují opět do dvoubrankového vedení! DENTINHO udělal svoji typickou kličku do středu a mezi nohami Kubíčka poslal míč do sítě – 4:2!
     
    27:08
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Po jeho exekuci se k míči dostal MICHAL SEIDLER, jeho první střelu vyrazil chrudimský gólman pouze před sebe, kde už stál stejný hráč připraven a dělovkou vrátil balon pod břevno – 3:2!
     
    26:06
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí odskakují svému soupeři na rozdíl dvou branek! TOMÁŠ KOUDELKA doslova doklouzal ke vstřelení gólu, když obdržel milimetrový Dentinhův pas – 3:1!
     
    18:34
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak přesilová hra současného mistra je nakonec využita! MICHAL MAREŠ dostal balon na střed hřiště a technickou ranou po zemi k levé tyči prostřelil přihlížejícího Kubíčka – 2:1!
     
    06:23
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tentokrát se již chrudimská sportovní hala dočkala! Po pěkném vykombinování obrany soupeře se před poloprázdnou branku dostal ROMAN MAREŠ a zkušenému reprezentantovi nedělalo problém trefit odkrytý kout branky – 1:1!
     
    01:15
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Tak to je velký šok pro chrudimské fanoušky, hned po pětasedmdesáti vteřinách hry otevírá střelecký účet zápasu kapitán Brna MICHAL BELEJ, který dostal namazáno před branku a sám před Mellerem se nemýlil – 0:1!

    Petr Dejnožka

    Branky: 6. Mareš R., 18. Mareš M., 26. Koudelka, 28. Dentinho – 1. Belej, 27. Seidler

    Karty:   17. Mareš R. (CHR), 17. Cacau (CHR), 26. Slováček (CHR) – 16. Seidler (TAN)   17. Zrzavý (TAN)


    FK Chrudim: Meller (Žďánský) – Mareš R., Popelka, Max, Dentinho, Vladyka, Oliva, Cacau, Rešetár, Felipe, Koudelka, Slováček, Mareš M.
    FC Tango Brno: Zrzavý (18. Kubíček) – Chadzidis, Rick, Svoboda, Brůna, Buršík, Bělej, Záruba, Havel, Seidler, Vlček, Berky

    Rozhodčí: Lasch, Hofmann – Nagy