Chomutov – Roudnice 3:1 (kon.)
konec
FC Chomutov
3:1 (2:1)
SK Roudnice nad Labem
Pátek 24.05.2013, 18:00Česká fotbalová liga
Předzápasové kurzy
     
    89
    Doksanský taktéž dostává žlutou kartu.
     
    87
    "Já jasem se ho ani nedotkl dop..." pravil Roudnický nádeníček po faulu na Vaita. Hlavnímu rozhodčímu se ta fráze tak zalíbila, že Nádeníčkovi předal ocenění v podobě žluté karty.
     
    81
    Marek Vait ve hře střídá Tomáše Česláka.
     
    74
    Kučera musel takticky zastavit Szmeka. Rozhodčí tasí žlutou kartu.
     
    65
    Po souboji se Szmekem musel být vystřídán právě Petr Pechatý. Do brány jde náhradní brankář Michal Rohlíček.
     
    62
    Doksanský prodloužil do běhu na Szmeka a ten svedl souboj s gólmanem Pechatým. Roudnický gólman byl u míče o chvíli dřív, ale odkopl přímo do Szmeka. Odražený míč se snášel ze třiceti metrů do odkryté brány Roudnického týmu, ale balón ji minul jen o pár centimetrů. Stadionem to jen zahučelo.
     
    58
    Pikl má dnes odpracováno, vystřídal ho jeho vrstevník Ladislav Doksanský.
     
    52
    Chomutov právě vstřelil branku!
    Už se zdálo, že Kaplanovi míč unikne za brankovou čáru, ale u rohového praporku míč stihl a nacentroval před bránu, kde odvracel jeden z Roudnických stoperů. Odvrátil pouze ke Klimplovi. MAROŠ KLIMPL si míč zpracoval na prsa a z druhé nekompromisně poslal míč za Pechatého záda. Nádherný fotbalový moment.
     
    46
    Ve druhém poločase nahradí Jaroslava Chalupu Ladislav Kešner.
     
    44
    To už si snad Tafat dělá legraci! Nedovedu si to jinak vysvětlit, neboť teď zahodil další vylouženou šanci. Pikl mu předložil míč na zlatém pod nose do pozice pokutového kopu, ale Tafatova střela jde opět mimo!
     
    37
    Kaplan celkem dlouho kličkoval. Poté si řekl, že už to stačí a přihrál do veliké šance Piklovi. Ten zakončil pohotově, ale Pechatý jeho střelu vykopl. Následná střela Dolejšky končí poměrně nad.
     
    31
    Skvělá individuální práce Brožíka vyústila centrem na osamoceného střelce Jan Blažka. Ten mířil do protipohybu brankáře Daniela Le. Jeho hlavičkový pokus ale skončil těsně mimo!
     
    20
    Roudnice právě vstřelila branku!
    Po prodlouženém rohovém kopu Macháčka se zjevil před Danielem Le VÍTĚZSLAV BROŽÍK a přes prsty chomutovského gólmana procedil míč za brankovou čáru.
     
    16
    Kwame přerušil roudnický protiútok nedovoleně a je za to "oceněn" žlutou kartou.
     
    14
    Za obranou Roudnice se opět objevil Szmek a hokejovou žabkou našel před prázdnou bránou Libora Tafata. Ale zas ten proklatý první dotek! Tafat si míč zpracoval tak bídně, že pod následným tlakem obránce branku úplně minul.
     
    7
    Chomutov právě vstřelil branku!
    To by nebyl zápas v podání Pikla, aby si nepřipsal nějakou asistenci. Zvláště pak po jeho rohových kopech. Po jednom takovém se zavěsil do vzduchu LIBOR TAFAT a koníčkem překonal brankáře Pechatého.
     
    3
    Chomutov právě vstřelil branku!
    Česlák se štěstím poslal na rozběhnutého Szmeka. A RADEK SZMEK si poradil jako zkušený útočník a obstřelil Pechatého v roudnické bráně.

    Pavel Schleiss

    Branky: 3. Szmek, 7. Tafat, 52. Klimpl – 20. Brožík

    Karty:   16. Kwame (CHM), 89. Doksanský (CHM) – 74. Kučera (ROU), 87. Nádeníček (ROU)


    FC Chomutov:
    SK Roudnice nad Labem:
    bahis siteleri