ILHK Hr. Králové – IHC Prague Rats 0:4 (kon.) | IHC Pardubice – Mad Parrots 2:6 (kon.) | IHC Přerov – Kanci Uh. Brod 2:3 (kon.)
Brno – IHC Olomouc 5:0 (kon.) | ILHK Hr. Králové – IHC Kladno 5:7 (kon.) | IHC Pardubice – Slavia Praha 5:10 (kon.)
IHC Přerov – Devils Zlín 5:7 (kon.) | Brno – Uh. Hradiště 5:2 (kon.)
konec
Mission Roller Brno
5:0 (0:0, 1:0, 2:0, 2:0)
IHC Eagles Olomouc
Sobota 25.05.2013, 12:00 • Hala Úvoz • STILMAT extraliga inline hokeje
Partner:
     
    47:57
    Brno právě vstřelilo branku!
    Obrovská chyba Sedláře, který se snažil v závěru rozehrát kotouč od své brány, ale obral ho o něj ROMAN SKÁCEL a pohodlně zasunul puk do odkryté klece. Bez asistence.
     
    45:42
    Brno právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto, v přesilovce dává další branku MICHAL ŠIMO, jenž utěšenou bombou o břevno překonal Sedláře. Parádní branka a o vítězství Brna už nemůže být pochyb. Asistence: Pavel Strýček, Zdeněk Kučera.
     
    35:32
    Brno právě vstřelilo branku!
    Takřka gól do šatny by se dalo říci. Domácí dělají další krok k výhře, tentokrát se radují ve standardním počtu hráčů na hřišti. ZDEŇEK KUBICA využil prostoru před bránou a pod padajícím Sedlářem zakončil přesně. Asistence: Petr Obdržálek, Luděk Brož.
     
    29:10
    Brno právě vstřelilo branku!
    I tato přesilovka domácích je zhodnocena. Demel zpoza brány přihrál na PETRA OBDRŽÁLKA, který z mezikruží propálil Sedláře. Puk šel nad jeho ramenem a olomoucký gólman neměl mnoho šancí, aby zasáhl. Brňané tak vedou 2:0. Asistence: Tomáš Demel.
     
    19:35
    Brno právě vstřelilo branku!
    LUDĚK BROŽ využivá tuto obrovskou početní výhodu a tohle nevyužít, to by Brno muselo asi hodně mrzet. Autor branky si najel před bránu a sám před Sedlářem zvolil trvrdou střelu příklepem. Puk zapadl přesně do síťky. Asistence: Patrik Šebek.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 20. Brož (Šebek), 30. Obdržálek (Demel), 36. Kubica (Obdržálek, Brož), 46. Šimo (Strýček, Kučera), 48. Skácel R.


    Mission Roller Brno: Jirkův (Vybíral) – Šimo, Kučera, Demel, Skácel L., Skácel R., Kazlepka, Obdržálek, Strýček, Kubica, Šebek, Brož, Rajnoha.
    IHC Eagles Olomouc: Sedlář (Vagner) – Cik Lukáš, Cik Jakub, Vich, Husák, Handl P., Duba, Čuřík, Korhoň, Hainl, Paška.

    Rozhodčí: Pavel Obadal, Tomáš Goňa

    Diváci: 30