IHC Prague Rats – Mad Parrots 4:2 (kon.) | IHC Kladno – Slavia Praha 5:16 (kon.) | Kanci Uh. Brod – Uh. Hradiště 10:2 (kon.)
IHC Přerov – Brno 1:10 (kon.) | Devils Zlín – IHC Olomouc 8:2 (kon.) | ILHK Hr. Králové – IHC Pardubice 3:5 (kon.)
konec
ILHK Hradec Králové
3:5 (1:0, 2:2, 0:2, 0:1)
Střída Sport Pardubice
Neděle 26.05.2013, 12:20STILMAT extraliga inline hokeje
Partner:
     
    44:45
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Čtvrtým gólem v řadě potvrzují pardubičtí hokejisté svůj náskok a jsou blízko třem bodům. V přečíslení dva na jednoho nahrál Buchtele JAROSLAVU MOUČKOVI, který sice se štěstím, ale přece procpal puk po zemi do brány – 3:5. Asistence: Jan Buchtele.
     
    28:20
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Tak dlouho si hosté vyměňovali ve hře pěti proti čtyřem puk, až se jim nakonec podařilo dát gól. Úspěšným střelcem byl ÁKOS KISS a Pardubice jsou poprvé v zápase napřed – 3:4. Asistence: Zoltán Revák.
     
    24:18
    Pardubice právě vstřelily branku!
    To byl fofr. Pardubice si párkrát vyměnily kotouč a JAN BUCHTELE milimetrovou střelou trefil druhý kout Lochmanovy klece – 3:3. Asistence: Petr Beneš.
     
    17:13
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Jinak klidný zápas se nám zvrhnul v přestřelku, Pardubice snižují zase na nejtěsnější rozdíl. Po přihrávce Ákose Kisse vyslal ATTILA RAFAJ střelu, která vylétla z brány velmi rychle, rozhodčí ovšem i tak viděli gól – 3:2. Asistence: Ákos Kiss.
     
    16:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    Na využité přesilovky je to 1:1. Hradečtí předvedli dobrou kombinaci, na jejímž konci byl ADAM SVOBODA. Ten sice napoprvé puk netrefil, ale právě to možná zmátlo brankáře, neboť pak nezastavil střelu po zemi – 3:1. Asistence: Ondřej Fiedler.
     
    13:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté však rychle reagují, vyrovnaný stav nevydržel ani dvacet sekund. V zadní linii si přihráli Šafránek s LUKÁŠEM KARLÍKEM, jehož rána překvapila Kisse a skončila až v síti – 2:1. Asistence: David Šafránek.
     
    13:05
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hradecký faul je potrestán a Pardubice vyrovnávají skóre. Maďarská formace předvedla bleskurychlý šachmat po ose Lencsés – Rafaj – ZOLTÁN REVÁK, poslední jmenovaný už jen nastavil hokejku a poslal puk do prázdné brány – 1:1. Asistence: Attila Rafaj, Tamás Lencsés.
     
    08:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mírná hradecká převaha vyústila v první branku zápasu. ONDŘEJ FIEDLER si najel s pukem do střelecké pozice a možná využil i mírně zakrytého výhledu Kisse, který nestačil na přesnou střelu do protilehlého růžku – 1:0. Bez asistence.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 9. Fiedler, 14. Karlík (Šafránek), 17. Svoboda (Fiedler) – 14. Revák (Rafaj, Lencsés), 18. Rafaj (Á. Kiss), 25. Buchtele (Beneš), 29. Kiss (Revák), 45. Moučka (Buchtele)


    ILHK Hradec Králové: Lochman – Fiedler, Šafránek, Pánek, Svoboda, Vaněk, Filip, Macháň, Popela, Čáp, Karlík, Pištora, A. Půlpán ml., Komárek. Trenér: Aleš Půlpán st.
    Střída Sport Pardubice: T. Kiss – Rafaj, Fekecs, Moučka, Lencsés, Revák, Vondráček, Á. Kiss, Buchtele, Brida. Trenér: Miroslav Vybíral.

    Rozhodčí: Pahulák, Veselý.