IHC Prague Rats – Mad Parrots 4:2 (kon.) | IHC Kladno – Slavia Praha 5:16 (kon.) | Kanci Uh. Brod – Uh. Hradiště 10:2 (kon.)
IHC Přerov – Brno 1:10 (kon.) | Devils Zlín – IHC Olomouc 8:2 (kon.) | ILHK Hr. Králové – IHC Pardubice 3:5 (kon.)
konec
IHC Night Birds Přerov
1:10 (0:5, 0:1, 0:3, 1:1)
Mission Roller Brno
Neděle 26.05.2013, 12:00STILMAT extraliga inline hokeje
Partner:
     
    40:21
    Brno právě vstřelilo branku!
    Ale Brno hned vzápětí také dává gól a desítka je na světě. Po rychlé kombinace si najel před bránu MICHAL ŠIMO a neomylně trefil prostor pod horní tyčkou. Asistence: Pavel Strýček, Kamil Rajnoha.
     
    40:08
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Tak Přerov se konečně dočkal gólu. ALEŠ KUČA z bezprostřední blízkosti brány poslal puk za Vybíralova záda. Asistence: Jiří Osina.
     
    34:10
    Brno právě vstřelilo branku!
    A skóre se zase rychle mění. PETR OBDRŽÁLEK byl po pěkné kombinaci sám před bránou a pohodlně zakončil. Asistence: Kamil Rajnoha, Michal Šimo.
     
    33:18
    Brno právě vstřelilo branku!
    Na přerovské straně zaútočil Hanák, jenže ztratil puk a rychlý výpad Brna přinesl další gól v domácí bráně. Strýček poslal kotouč na KAMILA RAJNOHU, který z nájezdu nedal Sklenářovi šanci zasáhnout. Asistence: Pavel Strýček, Petr Obdržálek.
     
    30:56
    Brno právě vstřelilo branku!
    Další akce už ale MICHALU ŠIMOVI vyšla mnohem lépe. Brněnský útočník si přes dva hráče prokličkoval před bránu a Sklenářovi zasunul puk mezi betony. Asistence: Kamil Rajnoha.
     
    18:48
    Brno právě vstřelilo branku!
    Další pěkná akce Brna už ale znamená šestý gól. Lukáš Skácel připravil ROMANOVI SKÁCELOVI před brankou palebnou pozici a puk skončil v kase. Asistence: Lukáš Skácel.
     
    09:48
    Brno právě vstřelilo branku!
    Přerov v oslabené sestavě není Brnu důstojným soupeřem. DAVID ŠEBEK měl také dost prostoru dostat se k bráně a poslal puk nad Sklenářův beton. Bez asistence.
     
    08:36
    Brno právě vstřelilo branku!
    Jenže na další akci už Sklenář nestačil a Brno v přesilovce skóruje počtvrté. Šimo ještě sice se střelou neuspěl, ale KAMIL RAJNOHA hodně důrazně protlačil puk do brány. Asistence: Michal Šimo, Pavel Strýček.
     
    05:15
    Brno právě vstřelilo branku!
    Ale i v oslabení se podařilo Brňanům skórovat a stav je již 0:3. KAMIL RAJNOHA měl s Obdržálkem dost prostoru po kombinaci a Sklenářovi puk prošel u tyče do brány. Asistence: Petr Obdržálek.
     
    02:26
    Brno právě vstřelilo branku!
    A už je v přerovské brance druhý gól, kterým Brno potvrzuje velmi dobrý vstup do zápasu. PAVEL STRÝČEK střílel a brankář Sklenář nedokázal puk zachytit. Asistence: Petr Obdržálek.
     
    00:33
    Brno právě vstřelilo branku!
    Brněnský tým jde hned v první minutě do vedení. MICHAL ŠIMO si sjel před branku a překonal Sklenáře mezi betony. Asistence: Pavel Strýček.

    Aleš Novotný

    Branky a nahrávky: 41. Kuča (Osina J.) – 1. Šimo (Strýček), 3. Strýček (Obdržálek), 6. Rajnoha (Obdržálek), 9. Rajnoha (Šimo, Strýček), 10. Šebek D., 19. Skácel R. (Skácel L.), 31. Šimo (Rajnoha), 34. Rajnoha (Strýček, Obdržálek), 35. Obdržálek (Rajnoha, Šimo), 41. Šimo (Strýček, Rajnoha)


    IHC Night Birds Přerov: Sklenář J. – Ferenc J., Kočara, Ferenc M., Ditrich, Hanák, Blinka, Osina P., Osina J., Kuča, Jelínek
    Mission Roller Brno: Jirkův (Vybíral) – Šimo, Strýček, Obdržálek, Zítka, Vorel, Komínek, Brzobohatý, Šebek P., Kučera, Skácel L., Skácel R., Kazlepka, Rajnoha, Šebek D.

    Rozhodčí: Cik, Šutara