Brno – Slovan Bratislava 3:1 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno
3:1 (0:1)
ŠK Slovan Bratislava
Neděle 09.06.2013, 20:00 • Městský fotbalový stadion Srbská • Přípravný zápas
     
    84
    Brno právě vstřelilo branku!
    A dobře zahraný signál končí brankou. Glaser posunul míč na rozběhnutého DANIELA PŘEROVSKÉHO a ten ranou pod břevno zvyšuje na 3:1. Asistence: Petr Glaser.
     
    70
    Brno právě vstřelilo branku!
    PAVEL MEZLÍK se rozběhl jako bitevní tank a nesmírně prudkou střelou pod břevno málem protrhl síť. Zbrojovka jde do vedení.
     
    55
    Brno právě vstřelilo branku!
    A aktivita se Brňanům vyplácí, Zbrojovka srovnává tak trochu hokejově – Marković nahodil míč na branku a MICHAL ŠKODA jej jemnou tečí usměrnil do sítě. Asistence Miroslav Marković.
     
    40
    Slovan dal gól! NICOLAS GORISTO pokutový kop proměnil bezpečně. Míč chtěl oslavně napálit do sítě znovu, tentokrát už ovšem úspěšný nebyl – úsměvný moment.

    Martin Lísal

    Jakub Sabol

    Branky: 55. Škoda, 70. Mezlík (pen.), 84. Přerovský – 40. Goristo (pen.)


    FC Zbrojovka Brno: Doležal (46. Hladký) – Pašek (60. Buchta), Avdič, Pernica (60. Král), Husár – Mezlík, Zavadil (64. Přerovský), Frejlach (22. Frejlach), Škoda – Kroupa (60. Halaška), Švancara (44. Marković). Náhradníci Hladký – Brabec, Přerovský, Traoré, Markovič, Glaser, Škoda, Halaška, Král, Sus.
    ŠK Slovan Bratislava: Valašík (46. Poláček, 80. Valašík)) – Vrablec, Pecko, Goristo, Jakúbek (60. Túri), Čermák, Bagi, Turčák, Štefunko, Szarka, Hutta.

    Rozhodčí: Adámková – Hájek, Pelikán.