Španělsko – Uruguay 2:1 (kon.) | Tahiti – Nigérie 1:6 (kon.)
konec
Tahiti
1:6 (0:3)
Nigérie
Pondělí 17.06.2013, 21:00 • Mineirão, Belo Horizonte, Brazílie • Konfederační pohár
Předzápasové kurzy
     
    80
    Nigérie právě vstřelila branku!
    Nigérijci si vychutnávají závěr utkání, znovu jim k tomu pomohla chyba obránce i gólmana Samina, UWA ECHIEJILE svou druhou brankou v utkání zvyšuje vedení Nigérie již na 6:1!
     
    76
    Nigérie právě vstřelila branku!
    Krásná přihrávka Obi Mikela na pravou stranu, kde si nabíhá Ideye, ten s míčem postupuje směřem k pokutovému území, přihrává na NMAMDI ODUAMADIHO, který zakončuje přesně a dává svůj třetí gól v dnešním zápase!
     
    68
    Nigérie právě vstřelila branku!
    Nakonec se Nigérie přece jenom gól dává, hrdina nedávných minuta střelec prvního gólu Tahiti, JONATHAN TEHAU, si dává vlastní gól po střele soupeře z levé strany!
     
    54
    Tahiti právě vstřelilo branku!
    Obrovská sláva Tahiťanů, z rohového kopu se na vzdálenější tyči hlavičkou prosazuje JONATHAN TEHAU, který se stává rázem slavným ve své zemi, tento gól se bude hodně slavit!
     
    26
    Nigérie právě vstřelila branku!
    Ovšem z protiútoku se znovu prosazuje NMAMDI ODUAMADI, který využil zaváhání gólmana Samina. Ten nedokázal udržet v rukavicích přihrávku z levé strany, míč mu vypadl a pro nabíhajícího Oduamadiho již nebylo těžké vstřelit svou druhou a nigérijskou třetí gól.
     
    10
    Nigérie právě vstřelila branku!
    NMAMDI ODUAMADI dává druhý gól Nigérie, Tahiťané zaváhali v rozehrávce před vlastním pokutovým územím, Oduamadi proniká s míčem blíže k bráně a přesně umístěnou střelou k pravé tyči dává druhý gól Nigérie.
     
    5
    Nigérie právě vstřelila branku!
    A jaj, z velké dálky střílí ELDERSON UWA ECHIEJILE míč končí za zády překvapeného Samina.

    Martin Dvořák

    Branky: 54. J. Tehau – 5. Echiejile, 10. Oduamadi, 26. Oduamadi, 68. J. Tehau (vla.), 76. Oduamadi, 80. Echiejile

    Karty:   41. Omeruo (NIG)


    Tahiti: Samin – Aitamai, Simon (76. Lemaire), Vallar (54. Faatiarau), Ludivion, J. Tehau – Bourebare, A. Tehau, Caroine, Vahirua (70. Atani) – Chong-Hue
    Nigérie: Enyeama – Echiejile, Omeruo (74. Egwueke), Ambrose, Oboabona, Ogude, Obi Mikel, Mba (57. Ogu) – Musa, Oduamadi, Ujah (52. Ideye)

    Rozhodčí: Aguilar – Torres, Zumba (vš. Salvador)
    bahis siteleri