Itálie – Španělsko 2:4 (kon.)
konec
Itálie
2:4 (1:3)
Španělsko
Úterý 18.06.2013, 18:00 • Teddy Stadium, Jerusalem • Mistrovství Evropy U21
Předzápasové kurzy
     
    80
    Itálie právě vstřelila branku!
    Insigne se prezentoval výbornou přihrávkou, kterou si zpracoval FABIO BORINI a poté ze své kopačky vyslal přesnou střelu přesně k tyči, kam se De Gea natahoval marně a musel lovit balon ze sítě. Nyní mají Španělé dvougólový náskok.
     
    66
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    ISCO si počínal výtečně a bez potíží pokutový kop proměnil. Bardi nevystihl směr, a tak inkasované brance nemohl zabránit.
     
    38
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    THIAGO ALCÁNTARA si počkal na pohyb brankáře a poté bezpečně proměnil pokutový kop. Díky této brance zkompletoval ALCÁNTARA hattrick.
     
    31
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Koke se dostal k míči, výtečně se rozhlédl a do pokutového území adresoval centr. Ve vápně se zkušeně uvolnil THIAGO ALCÁNTARA, připravil si míč na levačku a prudkou střelou poslal míč za záda italského brankáře. Bardi si zákrok sice připsal, ale inkasované brance zabránit nedokázal, protože střela byla opravdu velmi prudká a přesná.
     
    10
    Itálie právě vstřelila branku!
    Výborně se uvolnil CIRO IMMOBILE, který obdržel přihrávku za obranu, ukázkově si zpracoval míč a poté překonal španělského brankáře, který byl takřka bez šance. IMMOBILE to vyřešil opravdu výborně, počkal si na pohyb, který De Gea udělal a poté umístil míč mezi tři tyče. Pochvalu zaslouží také Donati, který tuto parádní akci založil.
     
    6
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Výbornou práci s míčem předvedl Morata, který nejprve výborně oklamal své spoluhráče a poté se prezentoval skvělým centrem do malého vápna, kde se prosadil hlavičkující THIAGO ALCÁNTARA. Španělský záložník to měl velmi jednoduché, protože byl ve vápně úplně sám a měl před sebou pouze italského brankáře, který neměl šanci inkasované brance zabránit.

    Lucie Rapantová

    Branky: 10. Immobile, 80. Borini – 6. Alcántara, 31. Alcántara, 38. Alcántara (pen.), 66. Isco (pen.)

    Karty:   18. Verratti (ITA), 65. Regini (ITA), 71. Caldirola (ITA), 78. Crimi (ITA) – 12. Koke (ESP), 27. Tello (ESP), 47. Martínez (ESP)


    Itálie: Bardi ─ Donati, Bianchetti, Caldirola, Regini ─ Florenzi (58. Saponara), Rossi, Verratti (76. Crimi), Insigne ─ Borini, Immobile (58. Gabbiadini).
    Španělsko: De Gea ─ Montoya, Bartra, Martínez, Moreno ─ Koke (86. Camacho), Illarramendi, Alcántara ─ Tello (70. Muniain), Morata (80. Rodrigo), Isco.

    Rozhodčí: Matej Jug (SVN) ─ Roland Brandner (AUT), Vencel Tóth (HUN)

    Diváci: 28 000
    bahis siteleri