Francie – Ghana 3:1 (kon.) | Kuba – Jižní Korea 1:2 (kon.) | USA – Španělsko 1:4 (kon.)
Nigérie – Portugalsko 2:3 (kon.)
konec
Nigérie
2:3 (0:2)
Portugalsko
Pátek 21.06.2013, 20:00 • Kayseri Kadir Has Şehir Stadyumu, Kayseri • Mistrovství světa U20
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Zraněného Kayodeho střídá útočník Gero.
     
    88
    Kayodeho zastavil obdobně obránce Ferreira, který však narozdíl od Shehua vidí žlutou kartu.
     
    74
    Agbo je dalším novým hráčem na trávníku. John Obuh jej mění za Michaela.
     
    73
    Obrovská šance Nigérie! A kdo myslíte, že v tom měl prsty? Ano, opět Ajagun. Kapitán Nigérie mohl zkompletovat hattrick, jenže po nahrávce v pokutovém území napálil pouze brankáře Josého Sá!
     
    73
    Naopak vidíme střídání. Ricarda Alvese nahrazuje na trávníku Agostinho Ca.
     
    69
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Tohle je fotbal! Nigérie se ještě nestačila ani doradovat a už zase prohrává, 2:3! Esgaio našel z pravé strany volného BRUMU, který si před vápnem bleskově posunul míč na pravačku a přízemní střelou k tyči vrací Portugalsku vedení!
     
    67
    Nigérie právě vstřelila branku!
    To jsou ale věci, 2:2! Po přetaženém rohovém kopu z pravé strany se míč dostal na hranici pokutového území. Tam dostal neuvěřitelně hodně času ABDUL JELEEL AJAGUN, který krásně umístěnou střelou do levého horního rohu branky vyrovnává!
     
    61
    Střídá i Nigérie. Egbedi mění na trávníku v Kayseri Osuchukwua.
     
    60
    Portugalsko dvakrát střídá. Odejde dvojice útočníků Ajagun, Ricardo a jejich místa zaujmou Esgaio s Cavaleirem.
     
    57
    Nigérie právě vstřelila branku!
    Máme tu snížení na 1:2! Portugalsko nezvládlo rychlý útok soupeře a hlavně náběh ABDULA JELEELA AJAGUNA. Kapitán Nigérie převzal míč od Agboyiho a lehkou šajtlí prostřeluje Josého Sá.
     
    55
    Šance Nigérie! Shehův centr z pravé strany našel na první tyči Osuchukwua, který zkoušel od brankové čáry propálit Josého Sá, jenže ten si opět poradil a vyráží.
     
    45+2
    Fantastický José Sá! Jen a jen on teď zastavil Nigérii v obrovské šanci v samém závěru nastavení. Po centru z pravé strany pálil Ajagun, ale ani ve dvou případech na brankáře Portugalska nevyzrál. Kmenový hráč Marítíma fantasticky vyrazil oba pokusy!
     
    36
    Kayode ostře dohrál šlapákem na vlastní polovině soupeře a zaslouženě vidí žlutou kartu.
     
    34
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Jenže soupeř podnikl rychlý brejk a rázem vede o dvě branky! Pěknou, rychlou, moderní akci dostal na levé křídlo Ricardo, jenž zkoušel Okaniho pravačkou obstřelit. Brankář Nigérie míč smolně vyrazil pro ALADJEHO, pro kterého nebylo problémem dorazit míč do odkryté klece.
     
    33
    Kayode posunul na útočné polovině míč pro Aminu Umara, který to z levé strany zkusil prudkou střelou. Nevypálil vůbec špatně a José Sá se musel činit, aby dokázal dělovku vyrazit!
     
    30
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    O dvě minuty později již jde výběr Edgara Borgese do vedení 1:0! Kapitán Joao Mário před pokutovým územím krásně našel BRUMU, který si míč posunul před Okaniho a přízemním pokusem jej uklízí k levé tyči!
     
    28
    To na straně druhé byla k vidění velká šance Portugalska! Bruma na pravé straně kličkoval nad míčem, načež nahrál pod sebe na Cancela. Ten našel adresným centrem ve vápně Aladjeho, jenž zcela osamocen pálí jen těsně vede Okaniho branku!

    Martin Mišovec

    Branky: 57. Ajagun, 67. Ajagun – 30. Bruma, 34. Aladje, 69. Bruma

    Karty:   36. Kayode (NIG) – 88. Ferreira (POR)


    Nigérie: Okani – Madu, Shehu, Amaefule, Okorie – Michael (74. Agbo), Ajagun (C), Agboyi, Osuchukwu (61. Egbedi) – Aminu, Kayode (90+1. Gero).

    Trenér: John Obuh

    Portugalsko: José Sá – Cancelo, Ferreira, Edgar Ié, Mica – André Gomes, R. Alves (73. Ca), Joao Mário (C) – Bruma, Ricardo (60. Cavaleiro), Aladje (60. Esgaio).

    Trenér: Edgar Borges

    Rozhodčí: Victor Carrillo (PER)
    bahis siteleri