Francie – Rusko 3:1 (kon.) | Anglie – Španělsko 2:3 (kon.)
konec
Francie
3:1 (2:0)
Rusko
Pátek 12.07.2013, 18:00Mistrovství Evropy - ženy
Předzápasové kurzy
     
    84
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Jedna z francouzských hráček vyrobila obrovskou chybu a ELENA MOROZOVOVÁ šla sama na Bouhaddiovou. Ruská hráčka francouzskou brankářku prostřelila a snížila na rozdíl dvou branek.
     
    67
    Francie právě vstřelila branku!
    Tak to byla nádherná fotbalová akce v podání francouzských hráček. Střídající Thomisová se prezentovala krásnou stahovačkou a poté odcentrovala na malé vápno, kde byla EUGENIE LE SOMMEROVÁ, která se prosadila přes bránící hráčky a vstřelila třetí branku Francie.
     
    32
    Francie právě vstřelila branku!
    Po bleskové akci odcentrovala z pravé strany Le Sommerová, která našla ve vápně zcela volnou MARII-LAURU DELIOVOU, která nezaváhala a prostřelila brankářku Ruska.
     
    21
    Francie právě vstřelila branku!
    Nyní už to ale Francii vyšlo. MARIE-LAURE DELIEOVÁ vyhrála důležitý souboj a řítila se sama na branku Ruska. Francouzská hráčka nic nevymýšlela a poslala míč na zadní tyč, Toduaová byla bez šance.

    Jakub Kopřiva

    Branky: 21. Delieová, 32. Delieová, 67. Sommerová – 84. Morozovová

    Karty:   22. Kosťjukovová (RUS), 90+2. Sočněvovová (RUS)


    Francie: Bouhaddiová – Georgesová, Renardová, Petit-Francová, Abilyová, Bussagliaová, Soubeyrandová (C) (78. Catalaová), Boulleauová, Le Sommerová, Delieová (61. Thomisová), Thineyová (66. Necibová)
    Rusko: Toduaová – Cibutovičovová (C), Rogovová, Kosťjukovová, Medveďovová (35. Gordeevaová), Savčenkovová (36. Pozdeevaová), Morozovová, Těrekovová, Petrovová, Sočněvovová, Korovkinovová

    Rozhodčí: Palmqvistová – Karová, Paavolaová
    bahis siteleri