Bohem. Pr. – Meteor 0:0 (kon.) | Admira Praha – Sokolov 2:3 (kon.) | Hr. Králové – Chrudim 3:0 (kon.)
Ostrava – Frýdek-Místek 6:1 (kon.) | Liberec – Převýšov 5:0 (kon.) | Slovácko – Karviná 1:2 (kon.)
Prešov – Humenné 2:0 (kon.) | Bardejov – Bodva Moldava 4:0 (kon.)
konec
Partizán Bardejov
4:0 (2:0)
FK Bodva Moldava nad Bodvou
sk Sobota 13.07.2013, 17:06 • Partizán Bardejov • Přípravný zápas
     
    90
    Kotľár sa dostal za obranu aj s Pisárikom! Obaja sa rútili na bránu súpera, loptu mal Kotľár, ktorý sa akokeby nevedel rozhodnúť či nahrať, či vystreliť, nakopon to skončilo katastrofálne a nedošlo ani k jednému, akurát k veľmi nepresnej prihrávke, či čo to bolo.
     
    72
    Palenčár v zápase končí, nahradí ho Almáši.
     
    71
    Kotľár v šanci! Novák chytá.
     
    69
    Gabriel Pisárik sa pekne uvoľnil, dostal sa do 16-tky až pred Nováka, proti ktorýmu zoči-voči trestuhodne neuspel. Bardejovčan loptu napálil priamo do gólmanovho tela.
     
    60
    Z ihriska odišla pätica hráčov Bardejova- Staš, L.Zápotoka, J.Zápotoka, Azevedo, Kuhajdík. Do zápasu naskočili Pavúk, Berecký, Cuprišin, Beneš a po zranení navrátilec Pisárik.
     
    60
    Striedanie v družstve hostí. Z ihriska odišiel Kováč, nahradil ho Ribár.
     
    52
    Bardejov dal gól! Slavomír Kica nastrelil najprv pravú žrď moldavskej brány, lopta sa od tyče odrazila a skákala po bránkovej čiare. Do siete ju dokopol v minulej sezóne najlepší strelec 3.ligy ešte v drese Trebišova JÁN KOTĽÁR.
     
    46
    Bardejov dal gól! Loptu si na biely bod postavil JURAJ KUHAJDÍK, Nováka poslal do druhej strany a s prehľadom penaltu premenil.
     
    46
    Parádny prienik Dyjana Azeveda, ktorý bol faulovaný sklzom jedného z bekov hostí vnútri pokutového územia! Penalta.
     
    45
    Striedanie v tíme FK Bodva Moldava nad Bodvou: z ihriska odchádza Marcel Roth, na jeho miesto prišiel Miloš Galo
     
    45
    Hanuščák prenecháva miesto Kotľárovi.
     
    45
    Striedanie na strane Bardejova. Gólmani sa vymenili, Čikoša Pavlička nahradil Molčan.
     
    39
    Lukáš Zápotoka parádne, umne našiel dlhým centrom za obranu Azeveda, ten si loptu spracoval na prsiach, na prvý krát mu zakončenie znemožnil hosťujúci gólman, k lopte sa všal dostal opäť, no zo záklonu a z uhla rozvlnil Brazílčan len bočnú sieť. Túto futbalovú lahôdku ocenili diváci mohutným potleskom.
     
    29
    Zaváhanie hostí pred ich bránou Hanuščák nevyužil! Jeden z bekov hostí radšej odkopol loptu, ktorá Novákovi vypadla z náručia na roh.
     
    18
    Bardejov dal gól! Logické vyústenie hry v 18.minúte! MICHAL GROHOĽ, ktorý sa vrátil po zranení do zostavy, dostal skvelú kolmicu a rútil sa na Nováka. Novák vybehol, Grohoľ si ho obhodil a aj napriek tomu, že bol Michal už stíhaný obrancom Moldavy, s prehľadom poslal loptu do súperovej siete.
     
    9
    Bardejov dal gól! Ján Zápotoka zvolil center na päťku, kde sa nachádzal nikým nestrážený VLADIMÍR ANDRAŠČÍK, ktorý pohotovo zakončil k ľavej tyči! Novák bol bezmocný.
     
    8
    Dyjan Carlos de Azevedo spálil tutovku! Z čista-jasna sa ocitol sám pred Novákom, chcel mu to posunút po zemi k ľavej žrdi, avšak gólman Novák Azevedov úmysel prečítal a fantasticky zakročil! Následná dorážka niektorého z domácich hráčov sa taktiež neujala.
     
    4
    Prvú šancu stretnutia mali domáci! Trojica Kuhajdík, Andraščík a Ján Zápotoka zakombinovali na jeden dotyk. Posledný menovaný zakončil bez prípravy spoza 16-tky. Jeho strela presvišťala asi pol metra ponad Novákovo brvno.

    Marek Hudák

    Branky: 9. Andraščík, 18. Grohoľ, 46. Kuhajdík, 52. Kotľár


    Partizán Bardejov: Čikoš Pavličko- Andraščík, Palša (K), Staš, Kica, Hanuščák, Grohoľ, Zápotoka L., Kuhajdík, Azevedo, Zápotoka J.

    Náhradníci: Molčan- Dzurik, Pavuk, Berecký, Kotľár, Cuprišin, Beneš, Pisarik

    FK Bodva Moldava nad Bodvou: Novák- Kražel, Kovač, Roth, Kaňuk, Palenčar, Maďarik (K), Dolutovský, Schhúrer, Varga, Kováč

    Náhradníci: Galo, Ribár, Almaši, Bodnár

    Rozhodčí: Dolhý- Židišin, Feckanin ml.
    bahis siteleri