Tisková konference před 2. předkolem LM (kon.)
konec
Tisková konference před utkáním Plzeň - Sarajevo

Pondělí 15.07.2013, 16:45 • Doosan Aréna, Plzeň • Tiskové konference
     
    Pro dnešek je to z Plzně všechno. Zítra se s Vámi budeme těšit u utkání, které začíná 17:30 na shledanou. (18:54:28)
     
    Tiskový mluvčí Viktorie Plzeň Pavel Pillár právě oznámil novinářům, že zítřejší utkání je vyprodané a v den utkání nepůjde sehnat žádný lístek na pokladnách Doosan Arény. Kapacita na utkání je zhruba 10 800 míst.
     
    Tisková konference je u konce.
     
    Pavel Vrba: Ukázali jsme to už v pátek, kdy jsme pošetřili některé hráče. Je to pro nás důležité utkání.

    Pavel Horváth: Pro mě jako hráče je každé utkání o body nebo o postup důležité. Momentálně nejdůležitější je to zítřejší.
     
    Pavel Horváth: Musíme si zkusit vytvořit takovou pozici, jaká nás bude posouvat k postupu dál. Je jedno, že začínáme doma, musíme hrát naplno.
     
    Pavel Horváth: Naším nejbližším cílem je vyřazením Željezničaru. Na to co bude dál nemyslím.
     
    Trenér Vrba o absenci Marka Bakoše: Bakoš je naším nejlepším střelcem v poháru, ale myslím si, že tu máme hráče, kteří ho mohou po té sportovní stránce plně nahradit. Představu, kdo bude hrát mám, ale nechám si to pro sebe.
     
    Trenér Pavel Vrba o dvou hráčích Željezničaru, které vedl v Žilině: Hasanović přišel do Žiliny jako mladý hráč, Vladavić přišel v další sezóně. Oba odvedli velký kus práce. Nikoho z nich jsem nekontaktoval, to bych nemohl udělat
     
    Pavel Vrba o rozdílech mezi Plzní před dvěma lety a dnes: Hlad po úspěchu je pořád stejný. Před dvěma lety jsme moc nevěděli, do čeho jdeme. Dnes už je to jiné a doufám, že se to ukáže.
     
    Pavel Horváth: Celé mužstvo je starší a vyspělejší. Myslím si, že se budeme všichni snažit si to srovnat hlavně v hlavě. Musíme být stoprocentně připraveni, nic nepodcenili a soustředili se hlavně na svůj výkon.
     
    Trenér Vrba o soupeři: Můj asistent viděl jejich utkání v Rakousku proti Charkovu, ale z toho utkání se nedá vycházet. Hráči jsou v přípravě a tak podobně. Vycházíme hlavně z těch posledních utkání v lize.
     
    Trenér Vrba o Željezničaru: Myslím si, že každé mužstvo může překvapit. Může se to stát proti nám, ale doufáme, že ne. Nic nepodceňujeme a soustředíme se na utkání na plno.
     
    Trenér Vrba o soupeři: Informace jsme hned po losu zjišťovali. Myslím si, že těch informací máme dostatek. Měli jsme možnost vidět několik jejich zápasů.
     
    Trenér Vrba o zdravotní situaci hráčů: Jediný, kdo nebude k dispozici je Marek Bakoš, ostatní jsou připraveni.
     
    Trenér Vrba i kapitán Pavel Horváth dorazili na tiskovou konferenci.
     
    V 18:30 by měla začít tisková konference Viktorie, které by se měl zúčastnit trenér Pavel Vrba a kapitán Pavel Horváth.
     
    Oficiální trénink FK Željezničar Sarajevo







     
    Tisková konference FK Željezničar Sarajevo skončila. Následovat bude od 18:00 trénink týmu.

    Jakub Vais

    bahis siteleri