Česko – Kanada 5:5 (kon.)
konec
Česko
5:5 (2:2)
Kanada
Čtvrtek 18.07.2013, 01:15Mistrovství světa v inline hokeji IIHF
Partner:
     
    38:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je fantastický závěr zápasu! Češi využívají power-play! Puk z vlastní poloviny zamířil přímo na hůl PAVLA STRÝČKA, který se nijak nerozpakoval a nekompromisně ho poslal do branky! Zasloužená odměna pro český tým.
     
    34:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ale z nebe přichází spása! Střelecký pokus PATRIKA ŠEBKA prošel až do branky! Kanaďané to svým typickým způsobem ocenili a pořádně Čechům před brankou naložili. Rozhodčí se rozhodují, jaké tresty udělí. Asistence: Marek Loskot.
     
    33:15
    Kanada právě vstřelila branku!
    A navíc předvedli opět svoji typickou bleskovku! Ta jim vyšla už potřetí v dnešním zápase. Zničehonic přilétla z hloubi vlastní poloviny dlouhá přihrávka na THOMASE WOODSE a ten si věděl s Handlem rady. Asistence: David Hammond.
     
    25:12
    Kanada právě vstřelila branku!
    Remízový stav však nevydržel ani minutu, Kanaďané opět vedou. Handla opět trochu zaskočil BILL BOYES. Asistence: Hammond.
     
    24:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak toto byla absolutně neuvěřitelná kombinace! Na jeden dotek putoval hráč po holích všech čtyř borců až se nakonec puk dostal k PATRIKU ŠEBKOVI a ten srovnal s Kanadou prozatimní účty.
     
    22:01
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kde jsou ti neškodní Kanaďané z úvodu zápasu? Teď valí na českou branku jeden útok za druhým a dokonávají obrat ve skóre. Prosadil se MATTHEW LORITO. Asistence: Andrew Rhodes.
     
    10:17
    Kanada právě vstřelila branku!
    Ale tohle je smrtící dvojúder. Sotva sudí vhodil buly do hřiště, napřáhl MARCUS PRYDE a nachytal Handla. Asistence: Matthew Lorito.
     
    10:00
    Kanada právě vstřelila branku!
    Bohužel zakřikávací dar už mi asi jen tak někdo neodpáře. Absolutně zničehonic se totiž sám před Handlem objevil BILL BOYES a trefil snížení. Asistence: Thomas Woods.
     
    07:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi opět předvedli pohlednou akci. Tvrzník se u mantinelu krásně vyhnul Kanaďanům a i když jeho střelu z mezikruží ještě Topping vyrazil, na dorážku JANA BESSERA už nestačil. Bez asistence.
     
    02:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Teď to ale vyšlo Čechům parádně! Jiřík si všiml u mantinelu rozjetého MARTINA TVRZNÍKA, který svůj průnik zakončil kličkou a následnou střelou mezi betony. Asistence: Aleš Jiřík.

    Radek Barkman

    Branky a nahrávky: 3. Tvrzník (Jiřík), 8. Besser, 25. Šebek (Loskot), 35. Šebek (Loskot), 39. Strýček – 10. Boyes (Woods), 11. Pryde (Lorito), 23. Lorito (Rhodes), 26. Boyes (Hammond), 34. Woods (Hammond)


    Česko: Handl – Tvrzník, Strýček, Vozdecký, Šebek, Cik, Bernad – Besser, Veselý, Loskot, Kafka, Šimo, Přibyl, Jiřík, Fiala.
    Kanada: Topping (Jensen) – Allan, Drury, Corbeil, Nishio, Rhodes – Lorito, Boyes, Pryde, Roeszler, Boeudreault, Woods, Frank, Barrett, Hammond.