Tisková konference SK Dynamo České Budějovice (kon.) | TK pred zápasom AS Trenčín - IFK Göteborg (kon.)
konec
Tisková konference SK Dynamo České Budějovice

Středa 24.07.2013, 13:00Tiskové konference
     
    Tisková konference je u konce, děkujeme za pozornost, hezký zbytek dne. (13:13:03)
     
    Jak dalece máte zmapovaného pátečního soupeře? Pavel Hoftych: "Táborsko dělá mrtvého brouka, ale ten klub je dobře finančně zabezpečen. I k nám přijedou dobře připravení, známe práci kouče Nádvorníka. V přípravě jsme se s nimi potkali, víme o Šimákovi, který je nadstandartní fotbalista. Ale Táborsko má i slabší stránky, kterých se pokusíme využít."
     
    Vstupenky zůstávají na stejných cenách? Radim Šupka: "Jednorázové ceny vstupenek zůstaly stejné. Ale vedení se rozhodlo zvýhodnit pernamentkáře, kterým jedno utkání vyjde na 75 Kč."
     
    Kdo další by měl se s Dynamem prát o postup? Pavel Hoftych: "Druhá liga je plná vlčáků. Ke kandidátům na postup patří Zlín, Hradec, Karviná, Sokolov nebo Ústí nad Labem. Samozřejmě i Táborsko.
     
    Je řada na dotazy novinářů.
     
    Radim Šupka ještě doplnil informace ohledně hracího dne, který bude v Českých Budějovicích v pátek od 18 hodin.
     
    Martin Vozábal: "Uzavřeli jsme nové smlouvy s mladými hráči, s čím jsem spokojen. Po konzultaci s trenérem jsme přivedli i nějaké další posily. Co se týče odchodů, tak každý odchod má svou historii a nemá cenu se v tom vrtat. Náš cíl je jasný a nijak se toho nezříkáme. Chceme postoupit a uděláme pro to maximum. Hned začátek s Táborskem bude nesmírně těžký a Táborsko bude patřit ke špičce druhé ligy."
     
    Nyní se slova ujal Martin Vozábal.
     
    Pavel Hoftych: "Změnilo se tady hodně věcí a to byly i důvody, proč jsem sem přišel. V Budějovicích jsou podmínky na perfektní úrovni. Věřím, že tým je poskládaný dobře, a mohli bychom z toho do budoucna těžit. Hodně bude záležet na začátku. Z prvních čtyř kol hrajeme doma tři a půjdeme za našim cílem, který je postup do ligy."
     
    Po úvodnímu slovu Radima Šupky bude přípravu hodnotit kouč Pavel Hoftych.
     
    Vítejte při sledování předligové tiskové konference českobudějovického Dynama. Na otázky novinářů budou odpovídat trenér Pavel Hoftych, tiskový mluvčí Radim Šupka, sportovní manažer Martin Vozábal a kapitán A-týmu Roman Lengyel.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 13:00.

    Pavel Kortus ml.