TK po zápase AS Trenčín - IFK Göteborg (kon.)
konec
TK po zápase AS Trenčín - IFK Göteborg

sk Čtvrtek 25.07.2013, 19:15Tiskové konference
     
    Tréner IFK Göteborg bol zjavne sklamaný z dnešného výsledku, veľa toho na tlačovej konferencii nepovedal. Domáci sú naopak šťastní z postupu, dnes im to vyšlo dokonale. My Vám ďakujeme za pozornosť. (19:18:35)
     
    Tlačová konferencia sa končí.
     
    Tréner AS Trenčín, Ľuboš Nosický:Dnes sme podali vynikajúci tímový výkon. Vyzdvihujem kvalitu na ofenzíve, boli sme presní na kombinácii a takisto sme boli dôrazní v ofenzíve. Mali sme ochotu ísť za gólom.
     
    Tréner AS Trenčín, Ľuboš Nosický:Bola škoda, že sme nedali penaltu. Takto bol výsledok otvorený až do konca, mali sme nervy, ale verili sme, že to udržíme a postúpime.
     
    Tréner IFK Göteborg, Mikael Stahre:Vo Švédsku je taktiež leto, na počasie alebo sily sa nemôžeme vyhovárať.
     
    Tréner IFK Göteborg, Mikael Stahre:Myslím, že sme stále strácali loptu. To bola naša slabina. Pozitívne hodnotím Baéza, vynikajúci hráč, a takisto dvojgólového Adiho. Boli sme dnes slabí na lopte. V druhom polčase sme hru zlepšili ale i tak to nestačilo.
     
    Tréner AS Trenčín, Ľuboš Nosický:Tento postup je odmenou pre všetkých hráčov klubu. Všetci sa z postupu tešíme. Ďakujeme najmä fanúšikom, ktorí vytvorili úžasnú atmosféru. V prvom polčase sme dokázali vsietiť úvodný gól. V druhom polčase trochu mrzel nevyužitý pokutový kop. Ku koncu to boli nervy, ale napokon sme to zvládli a ja ďakujem svojim hráčom, že to takto zvládli.
     
    Tréner IFK Göteborg, Mikael Stahre: Chcel by som pogratulovať súperi,pre nás to nebol dobrý zápas, nebol to dobrý deň, hlavne ten prvý polčas bol katastrofálny.
     
    19:11
    TLačovky sa zúčastnia obaja tréneri.
     
    19:11
    Tlačová konferencia sa práve začala.
     
    AS Trenčín vyhral nad IFK Göteborg 2:1 a postúpil do 3. predkola Európskej ligy. Čo na to tréneri?
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Udalosť začína o 19:15.

    Peter Marienka

    bahis siteleri