TK po zápase AS Trenčín - Slovan Bratislava (kon.)
konec
TK po zápase AS Trenčín - Slovan Bratislava

sk Neděle 28.07.2013, 20:15Tiskové konference
     
    Tlačová konferencia skončila. (20:18:22)
     
    Nepriaznivý stav som riešil striedaním. Chvalabohu nám to vyšlo a ja dúfam, že sa nám to bude takto dariť aj naďalej. – Ľuboš Nosický.
     
    Myslím si, že náš tím je vynikajúci. Hráči sú tímoví a každý hrá pre mužstvo. Toto je naša odmena, hlavne pre Tomáša Maleca, ktorý vsietil hattrick. Všetci sa z toho tešíme a prajeme mu ešte veľa gólov. – Ľuboš Nosický.
     
    O mojom ďalšom pôsobení sa rozhodne v najbližších hodinách. Uvidíme, ako sa k tomu postaví majiteľ a ostatný, ja som pripravený na každú možnosť a tento výsledok ma mrzí. Stáva sa to a uvidíme, čo sa teda týka mojej budúcnosti. – Samuel Slovák.
     
    V najbližších momentoch sa ukáže čo ďalej, zatiaľ to neviem komentovať. – Samuel Slovák.
     
    Nemá zmysel baviť sa o Putnockom, či spravil chybu alebo nie. Dnes nám ako celku zápas nevyšiel. – Samuel Slovák.
     
    Slová zo šatne tu hovoriť nebudem. Futbal je o chybách. Putnocký nás zopárkrát podržal. Viac nepoviem. – Samuel Slovák.
     
    Videli sme veľmi zaujímavý a dramatický zápas, v ktorom sa streli dve vyspelé mužstvá. Diváci si určite prišli na svoje, videli 6 gólov a veľa príležitostí. Futbal sa hrá pre divákov. Všetci hráči predviedli svoje maximum. Dôležité bolo, že i pri stave 1:2 sme hrali ďalej, mali sme túžbu spraviť niečo s výsledkom. Hráči išli agresívne za výhrou a som rád, že sa nám to podarilo. Nie je jednoduché ani každodenné poraziť Slovan. – Ľuboš Nosický.
     
    Myslím, že sme videli zápas vrcholnej úrovne. Rýchly futbal, veľa gólov, no ťažký terén. Nesplnili sme cieľ, s ktorým sme sem šli. Vyhrávali sme dvakrát, no Trenčín bol dnes lepším. Odchádzame domov bez bodu, no i tak sme predviedli dobrý výkon. – Samuel Slovák.
     
    Tlačovky sa zúčastnia obaja tréneri. Samuel Slovák z tímu ŠK Slovan Bratislava a hlavný kouč AS Trenčín – Ľuboš Nosický.
     
    Trenčín vyhral v 3. kole Corgoň ligy nad Slovanom Bratislava 4:2. Ešte v 64. minúte vyhrával Slovan 2:1, potom však prišli momenty Tomáša Maleca, ktorý hattrikom rozhodol o troch bodoch pre AS. O malú chvíľu začína tlačová konferencia po tomto dueli.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Udalosť začína o 20:15.

    Peter Marienka