Beroun – Volžsk 1:4 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 4:2 (kon.) | HC Slovan – Spartak Moskva 2:0 (kon.)
Slavia – Litvínov 4:3 (kon.) | Jihlava – Francie 3:4 (kon.) | Kladno – Mladá Boleslav 2:5 (kon.)
Třebíč – Mor. Budějovice 4:6 (kon.) | K. Vary – Chomutov 3:1 (kon.) | Havířov – Třinec 3:4 (kon.)
Litoměřice – Ústí n/L 3:1 (kon.) | Benátky n/J – Kazzinc 3:1 (kon.)
konec
HC Benátky nad Jizerou
3:1 (1:1, 0:0, 2:0)
Torpedo-Kazzinc
Čtvrtek 01.08.2013, 18:30 • Svijanská arena, Liberec. • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:14
    Benátky právě vstřelily branku!
    Kazaši ztratili puk ve středním pásmu, což Benátky nemilosrdně potrestaly! Domácí vystartovali do protiútoku, Vařechova žabička sedla přesně na čepel MICHALA BULÍŘE, který se neukvapil. Těsně před brankovištěm si dovolil ještě rychlou kličku a puk poté pohodlně poslal do sítě. Asistence: Lukáš Vařecha – 3:1.
     
    48:21
    Benátky právě vstřelily branku!
    Středočechům nakonec muselo pomoci štěstí. DANIEL MIŠKOVSKÝ zúročil benáteckou aktivitu ve třetí části, jeho nahození od mantinelu se otřelo o brusli bránícího hráče a skončilo za bezmocným gólmanem. Bez asistence – 2:1.
     
    07:00
    Benátky právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno! JIŘÍ ŘÍHA dostal několikrát nabito na modrou čáru. Soupeři dvakrát srazili jeho pokus mimo vlastní svatyni, potřetí už ale mladý zadák trefil přesně. Kotouč ještě cinkl o tyčku a zaplul do sítě. Asistence: Tomáš Kolmann – 1:1.
     
    04:04
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Kazašský tým jde v páté minutě zápasu do vedení! Pluščev vybídl přihrávku od mantinelu v mezikruží volného ALEXANDRA VOLJANKINA, jenž pokořil přesouvajícího se brankáře Stejskala. Asistence: Alexandr Pluščev, Konstantin Savenkov – 0:1.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 7. Říha (Kolmann), 49. Miškovský, 53. Bulíř (Vařecha) – 5. Voljankin (Pluščev, Savenkov)


    HC Benátky nad Jizerou: Stejskal (Jelínek) – Šimek, Kolmann, Ulrych, D. Kajínek, Říha, Čechura, Niko, Kovář – Špaček, Urban, Bulíř – Vlach, Mikyska, Jonák – Liška, Bortňák, Bárta – Vařecha, Miškovský, Skalický.
    Torpedo-Kazzinc: Jankov (od 31. Pološkov) – Ustjanin, Šemelin, Korsunov, Menšikov, Sergienko, Rodionov, Šumilov, Kuračev – Rymarev, Lugovskoj, Šin, Trošinskij, Ogorodnikov, Petrov, Voljankin, Pluščev, Savenkov, Kaznačejev, Tokarev, Kačulin, Košelev, Savickij.

    Rozhodčí: Hrubý – L. Kajínek, Podrazil.
    bahis siteleri