Gent – Mechelen 2:1 (kon.) | Standard – Lierse 3:0 (kon.) | Oostende – Club Bruggy 1:2 (kon.)
konec
KAA Gent
2:1 (0:1)
YR KV Mechelen
Neděle 04.08.2013, 14:30 • GHELAMCO-arena (Gent) • Belgická Jupiler Pro League
Předzápasové kurzy
     
    90
    Za tento zákrok viděl Destorme (MEC) svou druhou žlutou kartu a utkání tak pro něj předčasně skončilo.
     
    90
    Destorme (MEC) se hnal za dlouhou přihrávkou, ale dříve byl u míče brankář Boeckx. Destorme však nedokázal zastavit a nabral domácího gólmana velmi tvrdě. Ten nyní zůstává ležet a je ošetřován přímo na trávníku.
     
    88
    Gent právě vstřelil branku!

    Obrat je dokonán! V 88. minutě si na rohový kop Huberta dokázal výtečně naskočit CARLOS DIOGO a jeho perfektní hlavička skončila až v síti. Domácí tým tak dokázal otočit utkání z 0:1 a nyní je velmi blízko vítězství.
     
    85
    Stejně jako při prvním gólu chyboval domácí brankář, tak nyní si svou špatnou chvilku vybral Biebauw. V jeho případě však přihrávka z nulového úhlu od Vandeputteho (GNT) do brány neprošla, míč pouze prosvištěl podél brankové čáry.
     
    77
    Tou druhou změnou je odchod El Ghanassyho, který dnes přihrál na gól. Na jeho místo se postaví Kola.
     
    76
    Hned dvojité střídání si připravil domácí trenér a vyčerpal tak všechny své možnosti na změnu. Van der Bruggen nahradil Pedersena.
     
    67
    Dnes poprvé střídá také Gent. Hřiště opustil César Arzo a na jeho místo se postaví Van der Bruggen.
     
    65
    Ano a je tomu opravdu tak. Hřiště opouští Enevoldsen a nahradí ho s číslem 10 Iddi.
     
    55
    Gent právě vstřelil branku!

    Tak to byla opravdu nádherně kopnutá standardní situace od El Ghanassyho, míč dolétl přesně na hlavu kapitána Gentu ILLOMBÉ MBOYA a ten přesnou hlavičkou na zadní tyči nedal Biebauwovi šanci.
     
    54
    Seth De Witte (MEC) vidí za zbytečný faul ve středu hřiště žlutou kartu.
     
    53
    Vyrovnání po poslední akci Gentu doslova vyselo ve vzduchu! Přetažený centr na zadní tyč našel úplně osamoceného fotbalistu v domácím dresu, ten se rozhodl vrátit míč zpět do ohně, ale to zřejmě nebylo nejlepší rozhodnutí. Obrana Mechelenu s velkými problémy nakonec míč dostala alespoň na roh.
     
    45
    Rozhodčí nastavuje jednu minutu.
     
    43
    Nana Asare (GNT) byl nejdříve sám atakován v pokutovém území, tam se však o faul nejednalo, poté však domácí hráč zajel velmi ostře do Bateaua a vidí zcela poprávu žlutou kartu.
     
    34
    Obrovská možnost Gentu na vyrovnání zůstává nevyužita. Po dobré přihrávce do šetnáctky přišla další na hranici pokutového území a poté také došlo na zakončení, to však letělo těsně nad břevno.
     
    25
    Mechelen právě vstřelil branku!

    Tak to byla obrovská chyba Boeckxa, který neudržel v rukavicích centr a doslova na stříbrném podnose ho naservíroval k BENJAMINU MOKULU TEMBEMU a ten s přehledem poslal míč do prázdné brány. Tento gól je jednoznačně chybou domácího brankáře.
     
    16
    Mboyo (GNT) dostal krásný míč na zadní tyč, ale v těžké pozici nedokázal střelu umístit mezi tři tyče. Přesto se jednalo o zatím nejlepší akci domácích v utkání.
     
    13
    Žlutí se nám také na druhé straně. César Arzo (GNT) poslal k zemi Destormeho a hosté budou mít k dispozici velmi dobrou standardní pozici.
     
    10
    Poprvé v utkání se nám žlutí a zcela zaslouženě uviděl před obličejem kartónek Destorme (MEC).
     
    9
    Ze standardní situce se nic zvláštního nestalo, ale po následném útoku se dostal do velmi dobré poice Mokulu Tembe (MEC), ale trefil jen připraveného brankáře.

    Jozef Valenčík

    Branky: 55. Mboyu, 88. Diogo – 25. Mokulu Tembe

    Karty:   13. César Arzo (GNT), 43. Asare (GNT) – 10. Destorme (MEC), 54. De Witte (MEC)   90. Destorme (MEC)


    KAA Gent: Boeckx – Paul Cendrós, César Arzo (67. Van der Bruggen), Zukanovič, Pau Cendrós – Mboyo, Asare, Hubert, Renato Neto, El Ghanassy (77. Kola) – Pedersen (76. Van der Bruggen)
    YR KV Mechelen: Biebauw – Van Loo, Biset, Bateau, Ghomsi – Destorme, De Witte – Cordaro, Enevodsen (65. Iddi) – Mokulu Tembe, Prodell

    Rozhodčí: Smet – Gilon, Baillieul
    bahis siteleri