Cambuur – Breda 0:0 (kon.) | Utrecht – GA Eagles 1:1 (kon.) | Arnhem – Heracles 3:1 (kon.)
Zwolle – Feyenoord 2:1 (kon.)
konec
SBV Vitesse Arnhem
3:1 (2:0)
Heracles Almelo
Neděle 04.08.2013, 14:30 • GelreDome, Arnhem • Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    90
    Heracles právě vstřelil branku!
    MATTHEW AMOAH nyní doslova "koupal" gólmana Velthuizena, kterého nakonec dokázal oklamat kličkou do levé strany a střelou k tyči dává první gól hostů.
     
    82
    Arnhem právě vstřelil branku!
    Tentokrát již byl gólman Pasveer na střelu z pravé strany krátký, ALEX RENATO IBARRA do ní vložil velkou energii a jeho rána končí v síti.
     
    31
    Arnhem právě vstřelil branku!
    Nádherně se do vzduchu ponořil ve vápně MARCUS PEDERSEN, který v krkolomné pozici dokázal zakončit po přihrávce Qazaišviliho z pravé strany a domácí vedou již o dvě branky!
     
    27
    Arnhem právě vstřelil branku!
    Janssen rozehrává, nejprve se míč odráží od zdi, ale Janssen podruhé dostává míč do vápna, kde se k němu nachomýtl KEVIN LEERDAM a razantní střelou prostřeluje Pasveera.

    Martin Dvořák

    Branky: 27. Leerdam, 31. Pedersen, 82. Ibarra – 90. Amoah

    Karty:   36. Kashia (ARN), 60. Pedersen (ARN), 79. Ibarra (ARN) – 2. Vujićević (HRC), 49. Duarte (HRC), 84. Koenders (HRC)


    SBV Vitesse Arnhem: Velthuizen – van der Struijk, Kashia, Leerdam, van Aanholt, Janssen, van der Heijden, Pedersen, Ibarra, Qazaišvili (78. Havenaar), Chanturia
    Heracles Almelo: Pasveer – Koenders, Dorda, Schenkeveld, Rienstra, Quansah, Vujićević (46. Duarte), Bruns, Kangaskolkka (46. Amoah), Linssen, Rosheuvel (67. Tannane)

    Rozhodčí: Vink – Langkamp, Siebert
    bahis siteleri